Ολυμπιακος Παναθηναϊκός: Η... τάπα του Έντι Τζόνσον στον Δημητρη Γιαννακόπουλο

Ο Έντι Τζόνσον αντέδρασε μέσω των social media στο σχόλιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Κέντρικ Ναν πως «είναι ο δεύτερος καλύτερος ξένος που έχει περάσει από την Ελλάδα, μόνο πίσω από τον Ντομινίκ Γουίλκινς».

Ο Έντι Τζόνσον απάντησε στο σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχετικά με τον Κέντρικ Ναν.

Μετά την επικράτηση του Παναθηναϊκού AKTOR, στο Βελιγράδι κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 4 για τα playoffs της φετινής EuroLeague, ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» είχε δηλώσει πως «ο Ναν είναι ο καλύτερος ξένος που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα μετά τον Ντομινίκ Γουίλκινς».

Από την πλευρά ο Έντι Τζόνσον διαφωνεί με αυτό και απάντησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, λέγοντας: «Ξέχασε πόσο πολύ είχα βασανίσει την ομάδα του εκείνη τη χρονιά».

Όταν ένας φίλος του Παναθηναϊκού απάντησε πως «Και τι έκανες; Πήρες την Ευρωλίγκα; ο Έντι Τζόνσον έγραψε: «Πάντως νίκησα την ομάδα σου στο δρόμο για τον τελικό και πήρα το πρωτάθλημα, οπότε… ναι. Όσο μου φωνάζατε και με βρίζατε, τόσο με κάνατε να καταστρέφω την ομάδα σας όπου την έβρισκα».

Τη σεζόν που ο πρώην NBAερ φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, κατάφερε να οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό του Final Four της Σαραγόσα, έχοντας καθοριστικούς πόντους κόντρα στον Παναθηναϊκό.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News