Χεζόνια: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ ιδιαίτερο»

Ο Μάριο Χεζόνια αναφέρθηκε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον ερχόμενο τελικό της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό

Ο Μάριο Χεζόνια ήταν από τους πρωταγωνιστές του δεύτερου ημιτελικού του Final Four 2024, στον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τον Ολυμπιακό με 87-76, παίρνοντας το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Euroleague.

Ο Κροάτης φόργουροντ, που είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 33 λεπτά συμμετοχής, μετά την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, μίλησε για την ιδιαίτερη συνθήκη να παίξει κόντρα στην πρώην του ομάδα για να κατακτήσει τον τίτλο, ενώ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός δίκαια έχει φτάσει μέχρι αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Αναλυτικά δήλωσε:

«Το να είσαι συγκεντρωμένος από την αρχή ήταν το κλειδί για το παιχνίδι. Πρέπει να είσαι έτοιμος να κερδίσεις τέτοιου είδους αγώνες για να βρεθείς στον τελικό. Αν και δεν ήμασταν τόσο καλοί στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν σταθεροί. Γνωρίζαμε ότι έπρεπε να είμαστε δυνατοί γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Χεζόνια.

Όσον αφορά το γεγονός ότι θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του ο 29χρονος διεθνής άσος τόνισε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι πολύ ιδιαίτερο. Ο Παναθηναϊκός είναι επάξια στον τελικό. Πρέπει να παίξουμε όπως ξέρουμε και να τα δώσουμε όλα για να τους κερδίσουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News