Παναθηναϊκός: Επίσημο το «αντίο» στον Αϊτόρ που ανακοινώθηκε απο την ΑΕΚ Λάρνακας

Eurokinissi

Οι «πράσινοι» αποχαιρέτησαν τον Αϊτόρ με ανακοίνωση τους στα social media και ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού», οδεύει προς την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω των social media τους, την αποχώρηση του Αϊτόρ που μετέβη στην Κύπρο και την ΑΕΚ Λάρνακας.

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού για τον Αϊτόρ:

«95 εμφανίσεις, 24 γκολ, 15 ασίστ, δύο Κύπελλα Ελλάδας. Σε ευχαριστούμε Αϊτόρ, ευχόμαστε τα καλύτερα στην καριέρα σου».

Ο Αϊτόρ, είχε ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό πως δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Αλόνσο. Έτσι, μετέβη στην Κύπρο και μέσα στην ημέρα πρόκειται να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώθηκε επίσημα απο την νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Iσπανού ακραίου επιθετικoύ Aitor Cantalapiedra για τον επόμενο 1 χρόνο.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

O Aitor Cantalapiedra από το καλοκαίρι του 2020 αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, με τα χρώματα του οποίου πανηγύρισε την κατάκτηση 2 Κυπέλλων (2021/22, 2023/24) και συνολικά πραγματοποίησε 95 συμμετοχές, σκόραρε 24 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του, αρχικά από τα τμήματα υποδομής της FC Barcelona (24 συμμετοχές, 4 γκολ), στην συνέχεια της Espanyol και εκ νέου στην FC Barcelona, όπου και αγωνίστηκε και σε 2 παιχνίδια με την 1η ομάδα. Ακολούθησαν η Villareal B (47 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 συμμετοχή με την 1η ομάδα), Sevilla Atletico (21 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ) και για δύο σεζόν η Twente Enschede στην Ολλανδία (61 συμμετοχές, 24 γκολ, 18 ασίστ).

H oικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News