Μαρία Σάκκαρη: «Δε σκέφτομαι το ranking διότι αυτό μου βάζει πίεση»

Η Μαρία Σάκκαρη δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Πέτρα Κβίτοβα, την οποία και υπέταξε σε 66 λεπτά με 2-0 σετ (6-4, 6-0).

Η Σάκκαρη δήλωσε αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης για την καλή της ημέρα, το ranking και τις εντυπώσεις της από το τουρνουά.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη

«Έπαιξα αρκετά καλά σήμερα, ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις την Πέτρα, που είναι μια από τις σπουδαιότερες πρωταθλήτριες. Είναι καλή μου φίλη, τη σέβομαι πολύ και τη θαυμάζω για όσα έχει πετύχει. Πολλοί θα ζήλευαν την καριέρα της. Πιστεύω απλά ότι ήταν μια καλή μέρα για μένα και ίσως μια όχι τόσο καλή για εκείνη. Είμαι σίγουρη ότι θα επιστρέψει σύντομα».

Για το ranking: «Προσπαθώ να μη βάζω ως στόχο το ranking, διότι αυτό σου βάζει πίεση. Η περσινή σεζόν ήταν η καλύτερή μου, μπήκα στο Top 10 και έγραψα ιστορία για την Ελλάδα. Αυτό με έκανε περήφανη. Απλά προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου και μπορεί να ακούγεται κλισέ, όμως έτσι είναι. Θέλω να συγκεντρώνομαι στο παρόν και αυτό φαίνεται να λειτουργεί».

Για το Indian Wells: «Μου αρέσει κάθε στιγμή εδώ, είναι ένα από τα καλύτερα τουρνουά. Απολαμβάνω κάθε μέρα μου, είναι υπέροχο μέρος και ο κόσμος δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ για το επόμενο ματς».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News