Ολυμπιακός: Κεκλεισμένων των θυρών αν γίνει πέμπτος τελικός

EUROKINISSI

Χωρίς τον κόσμο του θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό αν η σειρά των τελικών της Basket League φτάσει σε πέμπτο ματς.

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ για όσα έγιναν πριν τον πρώτο τελικό της Basket League με τον Παναθηναϊκό και αν οι δύο ομάδες πάνε σε πέμπτο ματς στο ΣΕΦ, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Για την εφαρμογή της ποινής απαιτείται να περάσουν πέντε ημέρες, έτσι οι “ερυθρόλευκοι” δεν προλαβαίνουν να την εκτίσουν στο τρίτο παιχνίδι της σειράς την Κυριακή (11/06).

Επιπλέον στην ΚΑΕ Ολυμπιακός επιβλήθηκε πρόστιμο συνολικού ύψους 3.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποινής:

1) Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: α) για επεισόδια δυσφημιστικά για το άθλημα στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων, ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας από αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου και χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, β) για απαγορευμένη χρήση πανό χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ) και γ)  παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (άναμμα πυρσών), χρηματικό πρόστιμο χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. KAE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ) που διεξήχθη στις 4-6-2023.

2) Απαλλάσσεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ της κατηγορίας περί εκτεταμένων υβριστικών συνθημάτων σε βάρος φυσικών προσώπων, για τον ως άνω αγώνα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News