Ολυμπιακός: Αν έχεις τέτοια «παραρτήματα» τι τους θέλεις τους εχθρούς;

Καρυπίδης
eurokinissi

Ο Σπύρος Γρομητσάρης σχολιάζει το φετινό Καρυ-δάτο πρωτάθλημα της Super League και την ευκολία που «χρεώνονται» ή δεν «χρεώνονται» ως παραρτήματα κάποιες ομάδες σε άλλες.

Τελικά γιατί έχασε ο Ολυμπιακός το φετινό πρωτάθλημα στη Stoiximan Super League; Το έχασε εξαιτίας των λαθών του. Ας αρχίσουμε απ’ αυτό γιατί είναι βέβαιο ότι θα κατηγορηθούμε για τις αλήθειες που κρύβουμε και δε λέμε. Ειπώθηκε λοιπόν για 1567η φορά. Ο Ολυμπιακός έκανε λάθη. Αρκετά και σημαντικά. Και τα πλήρωσε. Τελειώσαμε μ’ αυτό; Πάμε παρακάτω.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν έχασε το πρωτάθλημα ΜΟΝΟ εξαιτίας των λαθών του. Το έχασε ΚΑΙ λόγω της εχθρικής (ας το πούμε κομψά…) αντιμετώπισης που είχε από τη διαιτησία και όλων όσοι αποφασίζουν γι’ αυτή. Και φυσικά ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα, σε τεράστιο βαθμό, εξαιτίας των αποτελεσμάτων που είχε με αντίπαλο τον Άρη. Ναι, το… παράρτημά του. Τον Άρη του Καρυπίδη.

Συνολικά 8β. έχασε από τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης στα μεταξύ τους τέσσερα φετινά ματς για τη Super League. Είχε δύο ήττες, μία ισοπαλία και μόλις μία νίκη. Και ο Άρης, «είναι» το… παράρτημά του έτσι; Αν δεν ήταν παράρτημα, λογικά θα μετρούσε 4Χ4 σε ήττες… Ο Άρης που φυσικά δεν είναι παράρτημα άλλης ομάδας, αφού δεν έχει… κατηγορηθεί για κάτι τέτοιο, έχει μόνο ήττες, εντός και εκτός έδρας, και με την ΑΕΚ του Μελισσαννίδη (4Χ4 νίκες) και με τον ΠΑΟ του Αλαφούζου (3Χ3 νίκες και 4ο ματς την προσοχή Κυριακή στη Λεωφόρο).

Ακόμα και ο αιώνιος αντίπαλος του Άρη, ο συμπολίτης ΠΑΟΚ του Σαββίδη, μόλις μία ισοπαλία και τρεις νίκες είχε φέτος κόντρα στην ομάδα του Καρυπίδη. Αλλά, αφού κανένα ΜΜΕ δεν κατηγορεί τον Άρη για παράρτημα κάποιων από τους παραπάνω, δεν τολμάει κανείς να πιστέψει κάτι τέτοιο. Μόνο στον Ολυμπιακό έχει… χρεωθεί η «ρετσινιά». Κι ακόμα και όταν στερείται υπερπολύτιμους βαθμούς και χάνει τον τίτλο, ΜΜΕ με άφθονα γονίδια αλήθειας λένε ότι: για το… ξεκάρφωμα έγινε.

Περίεργο δεν είναι; Η λογική θα έλεγε ότι εφόσον ο Άρης «χρεώνονταν» παράρτημα του Ολυμπιακού όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν καλά αποτελέσματα απέναντί του, θα έπρεπε τώρα να συμβεί το ίδιο για τους άλλους. Μέχρι και παίκτες (Μαντσίνι) έδωσε ο Καρυπίδης ενώ φημολογείται ότι θα δώσει κι άλλους (Πάλμα). Ωστόσο σε κανέναν, μα κανέναν, δεν περνάει από το μυαλό ότι υπάρχουν περισσότερο απ’ όσο πρέπει φιλικές σχέσεις του Άρη με ΑΕΚ, ΠΑΟ ή ακόμα και ΠΑΟΚ. Πως γκένεν, που αναρωτιόνταν και ο Ογκουνσότο.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη άλλους εχθρούς αν έχει στη… δούλεψή του «παραρτήματα» όπως ο Άρης. Δεν χρειάζεται να κουράζονται οι άλλοι, του στερεί τον τίτλο και το «παράρτημα». Έναν «παράρτημα» που του έκοψε 8β. για το… ξεκάρφωμα. Και μετράει μόνο ήττες με τους άλλους. Κι αυτό για το… ξεκάρφωμα άραγε;

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News