ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η αλήθεια για την κρυμμένη... ωρολογιακή βόμβα Κούρτιτς

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η αλήθεια για την κρυμμένη… ωρολογιακή βόμβα Κούρτιτς | Super League

Απο το βράδυ της Πέμπτης, ο ΠΑΟΚ τα έχει που τα έχει χύμα, μετά την ήττα από τη Λέφσκι Σόφιας με 2-0, του ήρθαν και τσουβαλάτα με την υπόθεση του Γιάσμιν Κούρτιτς, την οποία ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να φέρει στο προσκήνιο.

Ένα από τα δημοσιογραφικά κλισέ όταν προκύπτουν πληροφορίες σε ένα θέμα είναι το «να δούμε αν υπάρχει φωτιά πίσω από τον καπνό». Στην υπόθεση Κούρτιτς και ΠΑΟΚ, φωτιά υπάρχει εδώ και καιρό και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε να φανερώσει τον καπνό που βγάζει.

Ο Κούρτιτς θέλει να αξιοποιήσει τα 18 του γκολ

Η συζήτηση για το μέλλον του Γιάσμιν Κούρτιτς δεν ξεκίνησε ούτε χθες, ούτε την προηγούμενη εβδομάδα, ούτε την ημέρα που ο Σλοβένος βρέθηκε στην προετοιμασία. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει διαπιστώσει τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στη μεσαία γραμμή του «ασπρόμαυρου» ρόστερ και έβαλε κάτω όλα τα δεδομένα. Ο Κούρτις προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με βάση τα νούμερα παραγωγικότητας. Αυτά τα 18 γκολ που σημείωσε ξεχωρίζουν στο βιογραφικό του. Ο Σλοβένος βαδίζει στα 34 και παράλληλα στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ. Το ιδανικό για εκείνον θα ήταν είτε να ανανεώσει είτε να βρει ένα νέο «τελευταίο» γεμάτο συμβόλαιο.

Οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ που έγιναν πρόβλημα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αντιλήφθηκαν εξ’ αρχής τη διάθεση του Κούρτιτς και θέλησαν να τον έχουν σύμμαχο στην κατάσταση που πήγαινε να δημιουργηθεί. Πολλές φορές, όλα όσα σχεδιάζονται, πηγαίνουν περίπατο λόγω των καταστάσεων που δημιουργούνται. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κλήθηκε να διαχειριστεί την κατάσταση στη μεσαία γραμμή. Πως φτάσαμε στη δήλωση μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λέφσκι; Ο Ρουμάνος ανέφερε: «Ο Κούρτιτς δε ξεκίνησε βασικός γιατί ήρθε πιο μετά στην προετοιμασία και πιστεύω ότι δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους παίκτες. Υπάρχει και ακόμα ένα πρόβλημα που ευελπιστώ και περιμένω να λυθεί, μεταξύ εκείνου και της ομάδας». Από τις συζητήσεις και μια κατάσταση που έμοιαζε ελεγχόμενη, φτάσαμε στο «πρόβλημα». Τι μεσολάβησε; Η ήττα από τη Λέφσκι, αρκεί…

Έγινε καυτή πατάτα

Ο ασπρόμαυρος οργανισμός καλείται να διαχειριστεί την υπόθεση Κούρτιτς εν μέσω των αναταράξεων που έχει φέρει το αποτέλεσμα στη Σόφια. Και όλα αυτά, λόγω και της επιλογής του Λουτσέσκου να δημοσιοποιήσει, με τον τρόπο που το έκανε, το συγκεκριμένο θέμα, που πλέον είναι στην επικαιρότητα.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News