Ολυμπιακός: Καλογερόπουλος και Σαπουντζής ο 42ος και 43ος αντίστοιχα!

Η χρησιμοποίηση των Καλογερόπουλου και Σαπουντζή στο ματς του Ολυμπιακού με τη Ναντ για το Europa League αύξησε τον αριθμό των παικτών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε επίσημα ματς σε 43!
Ο Αλέξης Καλογερόπουλος και ο Τάσος Σαπουντζής έκαναν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (3/11) στο ματς με τη Ναντ για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Όπως ήταν φυσικό αμφότεροι ήταν χαρούμενοι παρότι δεν συνδυάστηκε το ντεμπούτο τους με θετικό αποτέλεσμα.
Ο πρώτος, που αγωνίζεται ως στόπερ, χρησιμοποιήθηκε ως βασικός και ήταν θετικός ενώ τον είχε εμφανίσει στις υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας πριν από δύο χρόνια ο Πέδρο Μαρτίνς που τον πίστευε πολύ. Ο δεύτερος μπήκε ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο και προσπάθησε να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού.
Οι δύο νεαροί παίκτες αύξησαν ακόμα περισσότερο τον αριθμό των παικτών που έχουν αγωνιστεί φέτος με τον Ολυμπιακό σε κάποιο από τα έως τώρα 22 επίσημα ματς είτε εντός είτε εκτός συνόρων. Ο Καλογερόπουλος ήταν ο 42ος και ο Σαπουντζής ο 43ος συνολικά! αντίστοιχα παίκτης που αγωνίστηκε φέτος με τον Ολυμπιακό εντός και εκτός συνόρων.
Οκτώ απ’ όσους έχουν αγωνιστεί ως τώρα έχουν αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ενώ δύο μεταγραφές, οι Λάιντνερ και Κασάμι, δεν έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής ακόμα και η λογική λέει πως θα το κάνουν κάποια στιγμή και θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο τον αριθμό των παικτών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
