Ολυμπιακός: Η εξήγηση για την εικόνα του Ουΐ Τζο και τι λένε στο Ρέντη

AMNA/EPA

Ποιά η εξήγηση για τη δυστοκία του Ουΐ Τζο ως τώρα, τι λένε για τον Νοτιοκορεάτη φορ του Ολυμπιακού στο Ρέντη και πως προσπάθησε εκείνος να βελτιωθεί;

Όταν ο Ολυμπιακός επιχείρησε αρχικά να δελεάσει τον Ουΐ Τζο και να τον κάνει ποδοσφαιριστή του ο Νοτιοκορεάτης φορ ήταν διστακτικός να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό.

Εν τέλει πείστηκε, αφού πρώτα έγινε παίκτης της Νότιγχαμ και ύστερα δανείστηκε στους Πειραιώτες. Κι ενώ όλοι περίμεναν να δουν έναν σπουδαίο φορ που θα έδινε μία ακόμα ποιοτική λύση στην επίθεση, ο Χουάνγκ… Νο2 του Θρύλου δεν έχει καταφέρει ούτε στο ελάχιστο να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό; Προφανώς και υπάρχει. Όπως λένε και παίκτες της ομάδας αλλά και άνθρωποι που βλέπουν καθημερινά τον Ουΐ Τζο στο Ρέντη στο διάστημα που ανήκει στο ρόστερ των ερυθρόλευκων και προπονείται, το πρόβλημα είναι καθαρά ψυχολογικό.

Ο Ουΐ Τζο αντιλήφθηκε από την αρχή πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις από ‘κείνον και μετά τις πρώτες φάσεις που δεν του… έκατσαν, τον… πήρε από κάτω.

Μάλιστα, δείγμα του ότι αγχώθηκε με τη δυστοκία του ήταν ότι επέβαλε μόνος στον εαυτό του ουκ ολίγες έξτρα προπονήσεις. Κάθονταν μόνος στο Ρέντη και έκανε τελειώματα. Κανείς δεν έχει να του προσάψει κάτι.

«Είναι τρομερός επαγγελματίας. Η δουλειά του είναι πολλή και σκληρή ενώ και η συμπεριφορά του είναι άψογη», λένε οι συμπαίκτες του που βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή υπόδειγμα επαγγελματία και αντιλαμβάνονται τα υψηλά επίπεδα στρες του Ουΐ Τζο. «Είναι και κρίμα και άδικο αυτό που του συμβαίνει», υποστηρίζουν.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News