ΑΕΚ: Ο χαρούμενος Στάνκοβιτς και οι τερματοφύλακες της επόμενης σεζόν

Ο Στάνκοβιτς που θέλει να διεκδικήσει τη θέση του βασικού γκολκίπερ στην ΑΕΚ και η στόχευση του Αλμέιδα για τρεις καλούς κάτω από τα γκολπόστ. Διαβάστε στη SportDay της Παρασκευής (2/6).

Κάθε ποδοσφαιριστής που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να κοιτάζει πρωτίστως τι δεν κάνει εκείνος σωστά ή ποιες συγκυρίες μπορεί να έχουν προκύψει για να χάσει τη θέση του από τη βασική ενδεκάδα.

Δεν γίνεται κάθε φορά που συμβαίνει αυτό να κοιτάζει προς την έξοδο και να θεωρεί ότι θα βρει την άκρη κάπου αλλού, όπου θα είναι βασικός. Άλλωστε ο Στάνκοβιτς το δοκίμασε αυτό μία φορά φεύγοντας από την Σάλτσμπουργκ για να έρθει στην ΑΕΚ, θα ήταν αδιανόητο επειδή φέτος έχασε τη θέση του από τον Αθανασιάδη, σε μία περίοδο που ήταν τραυματίας, να ψάξει μία άλλη ποδοσφαιρική στέγη, όπου και πάλι κανείς δεν του εξασφαλίζει ότι θα είναι βασικός.

Επειδή λοιπόν έχει δημιουργηθεί πολλή παραφιλολογία γύρω απ ’ το όνομα του Αυστριακού και το κατά πόσο εκείνος το έχει πάρει κατάκαρδα επειδή δεν έπαιζε φέτος σε βαθμό που να επιζητεί την αλλαγή περιβάλλοντος, αξίζει να σημειώσουμε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο από την πλευρά του.

Έχει συμβόλαιο για επιπλέον δύο έτη και θα προσπαθήσει ξανά απέναντι στον Αθανασιάδη, να διεκδικήσει τη θέση του βασικού τερματοφύλακα. Θα δούμε βέβαια και ποια άλλη κίνηση θα κάνει η ΑΕΚ στη θέση αυτή, διότι είναι δεδομένο ότι ο Αλμέιδα θέλει να έχει τρεις καλούς γκολκίπερ.

Σε κάθε περίπτωση ο Στάνκοβιτς δεν είναι φευγάτος, θα παραμείνει στην ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν όπως προβλέπει το συμβόλαιό του και θα προσπαθήσει να γίνει εκείνος που θα καθιερωθεί κάτω από τα δοκάρια της στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το καλοκαίρι θα είναι μία πολύ διαφορετική υπόθεση, καθώς θα είναι ούτως η άλλως ένα χρόνο μακριά από τη λήξη του συμβολαίου του με την Ένωση και θα είναι πολύ πιο λογικό για εκείνον, να σκεφτεί αν θα ήθελε κάτι άλλο στην καριέρα του ύστερα από τρεις σεζόν με την ομάδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News