ΕΠΟ: Το μπλοκ του Βορρά σπρώχνει τον Βασσάρα

ΚΥΡΟΣ ΒΑΣΣΑΡΑΣ

Πυκνώνουν οι δημόσιες εμφανίσεις του Βασσάρα στην Ελλάδα. Εκεί που τον είχαμε ξεχάσει τον Κύρο, ξαφνικά όλα τα ΜΜΕ άρχισαν να ασχολούνται μαζί του. Διαβάστε στη SportDay της Παρασκευής (09/06).

Λες και τους έπιασε μία ξαφνική αγάπη. Σας έχω ενημερώσει, βέβαια, ότι γίνεται παιχνίδι με τον αρχιδιαιτητή της Ρουμανίας. Με φόντο, βέβαια, το καλοκαίρι του 2024, δηλαδή, την επόμενη χρονιά και φυσικά ανάλογα με τις εξελίξεις στη Σούπερ Λίγκα αυτή την περίοδο. Γενικά, παίζεται μπαλίτσα στη διαιτησία κι όχι μόνο.

Οι ζυμώσεις σε Βορρά και Νότο όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει, αλλά αντίθετα αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα. Μαθαίνω, για παράδειγμα, ότι ο ρόλος του επιτελάρχη που έχει δοθεί στον Γκαγκάτση, μπορεί να αφαιρεθεί. Ο Ιβάν, άλλωστε, φέρεται να έχει παράπονα απ’ την αποτελεσματικότητα του Μάκη. Εδώ που τα λέμε, μία προσεκτική ματιά να ρίξει κάποιος στους χώρους επικοινωνίας, θα διαπιστώσει ότι ο Χρυσόστομος δεν απολαμβάνει τη στήριξη άλλων εποχών. Λες και ξαφνικά τον ξέχασαν ακόμα κι οι φίλοι του.

Εδώ, βέβαια, μου γεννήθηκε η απορία ποιος μπορεί να βγει μπροστά για το μπλοκ του Βορρά. Μου ανέφεραν ότι στην κούρσα μετέχουν δύο άτομα. Ο Χατζησαρόγλου απ’ τη Δράμα που απολαμβάνει την εκτίμηση του Χατζηαποστόλου.

Είναι παλιά καραβάνα ο Βασίλης και ξέρει να ξεχωρίζει το καλό λάδι. Τον καλό παράγοντα, εννοώ. Απ’ το πιο στενό περιβάλλον του Ιβάν, ωστόσο, αμφισβητούν την ηγετική ικανότητα του Δραμινού. Αυτοί θεωρούν ως καταλληλότερο τον Κουπτσίδη. Με το επιχείρημα ότι ο Δήμος δεν διστάζει να συγκρουστεί ακόμα και με τους… φίλους του. Αναφορά που «φωτογραφίζει» τον Μελισσανίδη, ο οποίος προσέγγισε δύο φορές τον Κουπτσίδη για να αλλάξει μπλοκ, αλλά δεν τα κατάφερε…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News