ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Νάραϊ λέει «πουλήστε με ή δώστε μου περισσότερα»

EUROKINISSI

Ο Κάλεντ Νάραϊ θέλει να εξαργυρώσει τη δεύτερη διαδοχική καλή σεζόν της καριέρας του και μέσω του μάνατζερ του κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει αύξηση ή μεταγραφή.

Πριν από λίγες ημέρες ο Κάλεντ Νάραϊ ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ως ο MVP της χρονιάς. Σε μια διαδικασία που ακολουθείται τα τελευταία χρόνια, οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» καλούνται να αποφασίσουν εκείνοι για τον πολυτιμότερο (συμ)παίκτη της χρονιάς. Ο Γερμανός ακραίος βγήκε πρώτος στη σχετική ψηφοφορία. Πριν από μερικές εβδομάδες. ο Νάραϊ προχώρησε σε μια… προειδοποιητική δήλωση:

Η δήλωση του Νάραϊ με την οποία… άνοιξε ο χορός

«Οι εκπρόσωποι μου με έχουν ενημερώσει ότι κάποιες ομάδες έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι σίγουρα τιμητικό το ενδιαφέρον αυτό, αλλά είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι άνετα στην ομάδα και πάντα οι αποφάσεις μου έχουν να κάνουν με το συμφέρον της οικογένειας μου. Σίγουρα μετά το τέλος της σεζόν θα υπάρξουν συζητήσεις και περισυλλογή για το τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Ο ΠΑΟΚ είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή» είπε ο ΝάραΪ.

Ο Γερμανός έχει ένα συμβόλαιο που αγγίζει τις 450.000 Ευρώ στον ΠΑΟΚ, σχεδόν διπλάσιο από τις (χωρίς μπόνους) απολαβές που είχε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο (Τουρκικής καταγωγής) εκπρόσωπός του φαίνεται πως άρχισε να «δειγματίζει» τον Νάραϊ στην Τουρκία και φαίνεται πως έχει βρει ομάδες που άρχισαν να «ψήνονται» για τον Νάραϊ. Προφανώς, ο στόχος του εκπροσώπου του Νάραϊ είναι να βρει μια πρόταση για τον Γερμανό που θα κάνει τον ΠΑΟΚ είτε να μπει σε διαδικασία πώλησης είτε να βελτιώσει τις οικονομικές του απολαβές.

Ο ΠΑΟΚ κατάλαβε τις προθέσεις Νάραϊ και ετοιμάζεται

Αυτό που προκύπτει είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει αντιληφθεί τη διάθεση της πλευράς Νάραϊ και έχει ξεκινήσει προεργασία. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως αυτή άρχισε νωρίτερα, όταν και άπαντες στον «Δικέφαλο» θορυβήθηκαν από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Νάραϊ και τον έθεσε εκτός δράσης μέχρι το τέλος της χρονιάς. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ δείχνει να έχει προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει την όποια κατάσταση δημιουργηθεί με τον ΝάραΪ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News