Ολυμπιακός PreSeason: Ο... μυστικός δείπνος του Αντόνιο Κορδόν

Κορδόν Μαρτίνεθ
eurokinisi

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει από την Αυστρία για την πρωτοβουλία που πήρε ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν, καθώς και την άλλη του πλευρά.

Ο Αντόνιο Κορδόν δεν είναι μια τυχαία περίπτωση ανθρώπου. Πέρα από γνώστης του ποδοσφαίρου και της αγοράς του, ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είναι και ένας bon viveur. Ένας άνθρωπος που του αρέσει να απολαμβάνει τη ζωή καθώς ως πολύ ώριμος πια δίνει προτεραιότητα σε όσα ξέρει καλά ότι έχουν αξία στον δικό του κώδικα αξιών.

Μόνο τυχαία δεν ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση του sportday.gr, στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε όλους τους δημοσιογράφους που βρισκόμαστε στην Αυστρία παρακολουθώντας από κοντά την προετοιμασία του Ολυμπιακού.

«Βγάλατε εισιτήρια για το επόμενο ταξίδι σας», τον ρωτήσαμε. Και μας απάντησε πως έβγαλε αλλά ο βασικός λόγος είναι για να πάει στην Ισπανία και να δει την κόρη του που έχει να τη δει δύο χρόνια αφού εκείνη μένει στη Νότια Κορέα και, παράλληλα, συγγενείς του που είναι σε μεγάλη ηλικία πια και έχουν και προβλήματα υγείας

Από μπάλα μέχρι καλό κρέας

Με τον Ισπανό λοιπόν μπορείς να συζητήσεις τα πάντα αν καθίσεις για ένα ποτήρι κρασί. Φυσικά και για μπάλα αλλά και πολλά από τα άλλα θέματα, τα ωραία της ζωής. Π.χ. για το πως μπορείς να ξεχωρίσεις την ποιότητα του κρέατος. Κι επειδή αρέσει στον Αντόνιο Κορδόν να δίνει χρώμα και νόημα στις μέρες του, πήρε την πρωτοβουλία να κάνει το τραπέζι στους συνεργάτες του.

Εκείνος ήταν που προσκάλεσε άπαντες το βράδυ του Σαββάτου (15/7) ώστε να τους κάνει το δείπνο. Σε εστιατόριο του Ίνσμπρουκ πήγε όλο το τεχνικό staff αλλά και το ιατρικό τιμ. Ήταν μια πρωτοβουλία ώστε να έρθουν όλοι ακόμα πιο κοντά και να χαλαρώσουν από την πίεση και την καθημερινότητα που είναι δύσκολη μετά από 10 μέρες στην Αυστρία με δουλειά και μακριά από οικογένειες και αγαπημένα πρόσωπα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News