Χόλσγκροουβ: «Στόχος μου να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να δείξω τι είμαι ικανός να κάνω»
Για τους στόχους του μίλησε ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, που αγωνίζεται ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην πορτογαλική Εστορίλ και δεν έκρυψε τον «διακαή» του πόθο, που δεν είναι άλλος από το να αγωνιστεί στο μεγάλο Λιμάνι.
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό, αλλά είναι δανεικός, είναι ο Τζόρνταν Χόλσγκροουβ, ο οποίος αγωνίζεται στο πορτογαλικό πρωτάθλημα( Primeira Liga).
Ο Σκωτσέζος μέσος τα πηγαίνει αρκετά καλά στην Εστορίλ, καθώς σε 14 συμμετοχές (1167΄), έχει σκοράρει δύο γκολ και έχει μοιράσει ισάριθμες ασίστ.
Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε και για το μέλλον του, αλλά και για τις προοπτικές που έχει ούτως ώστε να αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους.
Αναλυτικά όσα είπε για τον μέλλον του ο Σκωτσέζος χαφ: «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως μπορώ να πάρω θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Ελπίζω, να γυρίσω πίσω και να αποδείξω τι αξίζω και μπορώ να κάνω. Φυσικά, θέλω να επιστρέψω το καλοκαίρι και να παραμείνω στην ομάδα, αλλά σίγουρα δεν θα είναι δική μου επιλογή το αν θα παραμείνω στην ομάδα. Αυτή την στιγμή είμαι προσηλωμένος στην Εστορίλ ,θέλω να τα πάω καλά και ελπίζω να επιστρέψω στον Ολυμπιακό και να αποδείξω τι αξίζω».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Αυτό είναι το πλάνο του για τη Ρεν
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: «Σκασμένος» ο Ηλιόπουλος!
- Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ: Το πρώτο μεγάλο βήμα με την εθνική Πορτογαλίας – Κλήθηκε στην Κ17!
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Περνάτε με το αυτοκίνητο μέσα από λακκούβα και βρέχετε πεζό; Το πρόστιμο που σας περιμένει
