Ολυμπιακός Μώραλης: «Πρόκληση για τη μισή Ελλάδα και όλο τον Πειραιά!»

Ο δήμαρχος Πειραιά και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, έκανε δηλώσεις μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Φάληρο και αναφέρθηκε στη διαιτησία.

Ο δήμαρχος Πειραιά και εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, μίλησε για τα διαιτητικά εγκλήματα που έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έξω από τα δόντια.
Ένας ρέφερι ανέκδοτο σε ειδική αποστολή έκανε τα πάντα στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να χάσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι. Ένα παιχνίδι στο οποίο ακυρώθηκε καθαρό γκολ του Γιώργου Μασούρα και δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Ναβάρο από τον Κάλενς.

Μια διαιτησία που προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Ολυμπιακού και φυσικά των οπαδών του, που είδαν τον Σλοβάκο να στερεί από την ομάδα τους τη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Γιάννη Μώραλη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Ο Δήμαρχος Πειραιά και εκ των αντιπρόεδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε ότι αυτό που έγινε ήταν εξόφθαλμο και θα πρέπει άμεσα κάποιος να παρέμβει, αφού δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στα 30 χρόνια που ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο!

«Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη», πρόσθεσε και επισήμανε ότι δεν υπάρχει Ελληνας που να μην είδε τα όργια που έγιναν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

«Προκαλείται η μισή χώρα και μία ολόκληρη πόλη. Αυτό που έγινε σήμερα είναι εξόφθαλμο και παράγινε. Και δεν είναι μόνο σήμερα, αλλά συμβαίνει εδώ και μήνες. Μιλάω και ως δήμαρχος Πειραιά και ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Θα πρέπει κάποιος να παρέμβει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος Έλληνας να μην είδε αυτά που έγιναν σήμερα. Είναι συνέχεια πολλών παιχνιδιών και καταστάσεων που συμβαίνουν. Θα πρέπει να παρέμβουν οι αρμόδιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μώραλης.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News