Tερίμ: «Μακάρι να μην είχε χτυπήσει ο Μπάμπα κι ας μην παίρναμε την πρόκριση»
Ποδοσφαιρικός πολιτισμός από τον Φατίχ Τερίμ.
Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού κλήθηκε να σχολιάσει, στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του συγκλονιστικού ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ, τον σοβαρό τραυματισμό του Μπάμπα.
Ο Φατίχ Τερίμ στάθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ με μία αν μη τι άλλο εξαιρετική ατάκα.
Συγκεκριμένα, είπε:
«Ό,τι και να κερδίσετε, ό,τι Κύπελλο και να πάρετε, δεν μπορείτε να το αλλάξετε με τίποτα με την υγεία. Είμαι πολύ στεναχωρημένος με αυτό που έγινε. Μακάρι να μην είχε πάθει τίποτα κι ας μην παίρναμε την πρόκριση. Ελπίζω να γυρίσει καλά, είναι παίκτης που τον σέβομαι και μου αρέσει πολύ. Ευχόμαστε να βρει την υγεία του γρήγορα και να γυρίσει. Δεν αλλάζει αν είναι παίκτης του Παναθηναϊκού ή άλλης ομάδας. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα. Εύχομαι να επιστρέψει γρήγορα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
