Κουίνσι Πρόμες: Συνελλήφθη στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι «στην σκιά» της καταδίκης του για λαθρεμπόριο κοκαΐνης

Ο 32χρονος είχε ταξιδέψει μαζί με τη Σπαρτάκ Μόσχας σε προπονητικό καμπ στο Ντουμπάι, ωστόσο κατά την επιστροφή του, έφαγε «μπλόκο» στο αεροδρόμιο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα

Ο Κουίνσι Πρόμες δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τους συμπαίκτες του το βράδυ της Πέμπτης (28/2), όπως είχε αρχικά προβλεφθεί. Αυτό αναφέρεται από πηγές στη Ρωσία. Ο παίκτης της Σπαρτάκ Μόσχας, ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια φυλάκισης στην Ολλανδία πριν από δύο εβδομάδες για συμμετοχή σε λαθρεμπόριο κοκαΐνης, είδε νωρίτερα την ίδια ημέρα την προγραμματισμένη πτήση επιστροφής με την ομάδα από το Ντουμπάι στην Αγία Πετρούπολη να «πέφτει στο νερό».

Ο ποδοσφαιριστής σταμάτησε στον συνοριακό έλεγχο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στο Ντουμπάι μαζί με αξιωματούχους ασφαλείας από το κλαμπ του, όπου κρατήθηκε για ώρες.

Το υπόβαθρο σε αυτήν την κίνηση είναι ακόμα ασαφές, αν και στη Ρωσία υπάρχει υποψία ότι υπάρχει σύνδεση με την καταδίκη του πρώην παίκτη του Άγιαξ στην Ολλανδία. Οι πρώτες αναφορές ήταν ότι ο επιτιθέμενος θα έκανε το ταξίδι αργότερα το βράδυ, αλλά αυτό δεν συνέβη, καθώς μια μέρα αργότερα, εξακολουθεί να βρίσκεται στα Εμιράτα.

Τονίζεται, πως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν υπογράψει συμφωνία έκδοσης κρατουμένων με τη Ρωσία σε περιορισμένο όμως βαθμό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News