Κίνι: «Ο Μεντιλίμπαρ μας έφερε την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση»

Στις αλλαγές που έχει φέρει στον Ολυμπιακό ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε ο Κίνι μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Επέστρεψε στην ενδεκάδα και έκανε την παρουσία του αισθητή ο Κίνι στο νικηφόρο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του αγώνα μίλησε αργότερα για την επιρροή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομάδα, καθώς και για την πληρότητα του «ερυθρόλευκου» ρόστερ.

Αναλυτικά:

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος, είχα καιρό να παίξω ένα ολόκληρο παιχνίδι, όμως είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη σε ένα σημαντικό παιχνίδι. Φάνηκε πόσο μεγάλη ποιότητα έχουμε και πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ μας. Ήταν σημαντικό για μας να φρεσκάρουμε την ομάδα και το κάναμε παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό δείχνει πόσο πλήρες είναι το ρόστερ και πόσο έτοιμοι είναι όλοι οι παίκτες να βοηθήσουν

Μας έλειπε λίγο η ηρεμία, μετά από ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά άσχημα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πρώτο που έφερε ο κόουτς, είδαμε ότι τα πράγματα είναι απλά. Μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πώς έτσι θα έρθουν τα αποτελέσματα. Έτσι ήρθε και η αυτοπεποίθηση. Έχουμε ικανότητες και το θέμα ήταν να καταφέρουμε να τις δείξουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News