Ίντερ: Ποιοι παίκτες φεύγουν και ποιοι θα πουληθούν…

Η Ιντερ είναι σε μια περίεργη κατάσταση μετά την αλλαγή ιδιοκτήτη και σχεδιάζει το πώς θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο.

Αν ο Στίβεν Ζιάνγκ είχε καταφέρει να βρει λεφτά για να αποπληρώσει το δάνειο στο Oaktree στους Νερατζούρι η ζωή θα κυλούσε φυσιολογικά τώρα. Πλην, δηλαδή, των Ταρεμί και Ζιελίνσκι που έχουν συμφωνήσει, θα έμπαιναν και υπογραφές. Και θα υπέγραφαν και οι Σιμόνε Ιντσάγκι, Λαουτάρο Μαρτίνες και Νικολό Μπαρέλα τα νέα συμβόλαιά τους. Ο Κινέζος, όμως, δεν βρήκε λεφτά, οι Αμερικανοί πήραν τις μετοχές του κλαμπ και το θέμα των υπογραφών έχει παγώσει αφού πρέπει πρώτα να λυθούν κάποια γραφειοκρατικά θέματα. Ετσι, ο Μπέπε Μαρότα και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο παρά να σχεδιάζουν τη μεταγραφική καμπάνια. Τόσο σε ό,τι αφορά τις αφίξεις, αλλά και για τις αποχωρήσεις προκειμένου να πάρει μια ανάσα ο σύλλογος.

Οπως, λοιπόν, αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η Gazzetta dello Sport, στην Ίντερ έχουν καταλήξει στο ποιοι είναι οι παίκτες προς πώληση. Και είναι, βασικά, οι πιτσιρικάδες, δηλαδή οι Καρμπόνι, Σατριάνο, Τζανότι, Στάνκοβιτς και Εσπόζιτο. Για να μη χαθεί κάποιο από τα ονόματα της ομάδας, στο Μιλάνο, λέει η GdS, αποφάσισαν να πουλήσουν τους καλύτερους από τους πιτσιρικάδες που έχουν. Και ανάμεσά τους αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Βαλεντίν Καρμπόνι, τον οποίο οι Νερατζούρι κοστολούν στα 30 εκατ. ευρώ. Σε αυτούς τους πέντες, πάντως, είναι πιθανό να προστεθεί ακόμη ένας, ο οποίος είναι ένα μεγάλο όνομα για τους Νερατζούρι.

Ο λόγος για τον Ντένζελ Ντούμφρις, με τον οποίο δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου. Αν υπάρξει στην πορεία, όλα καλά. Αν όχι, θα βγει προς πώληση και στο Μιλάνο υπολογίζουν να πάρουν 20-25 εκατ. ευρώ, με την Αστον Βίλα να έχει δείξει ενδιαφέρον.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News