ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Έτσι είπε το ναι ο Μαντί Καμαρά

ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Έτσι είπε το ναι ο Μαντί Καμαρά

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε νωρίς μια σημαντική μεταγραφή, αυτή του Μαντί Καμαρά, με το παρασκήνιο να ήταν έντονο

Ο Μαντί Καμαρά είπε το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο κι ετοιμάζει βαλί[1]τσες για Θεσσαλονίκη. Η διαπραγμάτευση που κράτησε επί σχεδόν τρεις εβδομάδες είχε αίσιο τέλος για τους πρωταθλητές Ελλάδας που περιμένουν τον μέσο απ’ τη Γουινέα στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Τετάρτη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, να παρουσιαστεί απ’ τους «ασπρόμαυρους» και την Πέμπτη να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.

Την περασμένη Παρασκευή, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν διαμηνύσει στην πλευρά του Καμαρά πως αποσύρουν την πρόταση που είχαν καταθέσει λόγω της απροθυμίας του Αφρικανού ν’ απαντήσει.

Τρεις μέρες αργότερα, η πλευρά Καμαρά έριξε… γέφυρες επικοινωνίας και στις εσωτερικές συζητήσεις που έγιναν στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν εκείνος που ζήτησε απ’ τους ανθρώπους των πρωταθλητών να ξαναμπούν στις συζητήσεις με τον Καμαρά.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν ξανά κι η πλευρά Καμαρά έδειξε διάθεση να δεχτεί την πρόταση του ΠΑΟΚ, θέλοντας κάποιες βελτιώσεις σε κάποιους όρους. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε στο προσκήνιο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν και πάλι ξεκάθαροι απέναντι στον Καμαρά, καθώς του ανέφεραν πως τα χρονικά περιθώρια για απάντηση επέστρεψαν, με τον παίκτη να δείχνει πως αντιλαμβάνεται ότι… δεν τον παίρνει να συνεχίσει την τακτική που ακολούθησε την περασμένη εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ περίμενε μία απάντηση μέχρι την Τετάρτη κι η πλευρά Καμαρά είπε το πρώτο «ναι» με κάποιους αστερίσκους.

Οι… αστερίσκοι έφυγαν χθες το μεσημέρι. Μόλις ο ΠΑΟΚ πήρε το «ναι» του Αφρικανού, μπήκαν στο… τραπέζι κι οι λεπτομέρειες που αφορούσαν το νέο του συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Τα πάντα συμφωνήθηκαν κι ο Μαντί Καμαρά αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη για εργομετρικά κι υπογραφές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News