Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το «παζλ» με τα χαφ – Οι Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Χορδάν και ο Μεϊτέ

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Το «παζλ» με τα χαφ – Οι Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Χορδαν και ο Μεϊτέ

Ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ το θέμα με την μεσαία γραμμή στις μεταγραφές έχοντας ανοικτά μέτωπα και προτεραιότητες με βάση το σχέδιο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάνει τα πλάνα του για τον νέο Ολυμπιακό έχοντας ήδη στο… οπλοστάσιο του και τον Μάρκο Στάμενιτς, για τον οποίον απομένει μόνο η ανακοίνωση, έχοντας πια στο μυαλό του δύο μέτωπα.

Οι εξελίξεις σε αυτά θα φέρουν την τελική εξάδα στο ρόστερ της μεσαίας γραμμής. Ο ρυθμιστής στα «6άρια» είναι αυτή τη στιγμή ο Βιθέντε Ιμπόρα, που όπως τονίσαμε και χθες είναι στην Αθήνα κι έχει ανοικτή επικοινωνία με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του για έναν χρόνο ακόμη, ειδικά απ’ τη στιγμή που η περίπτωση της Λεβάντε έχει «κολλήσει».

Αν ο Ιμπόρα μείνει, τότε ο Ολυμπιακός κλείνει τις θέσεις στο «6» μαζί με τους Eσε και Στάμενιτς και ρίχνει το βάρος του στα «8άρια». Εκεί, δεν υπάρχει πλέον Καρβάλιο, που έληξε το συμβόλαιό του, με τον Βάσκο να έχει τον Τσικίνιο και να ελπίζει πως θα βρεθεί η λύση με τον Ορτα.

Μια υπόθεση που δεν είναι εύκολη, καθώς η Μπράγκα επιμένει στη ρήτρα, αλλά στον Ολυμπιακό θα συνεχίσουν να παλεύουν ελπίζοντας πως στο τέλος θα έχουν καλά νέα.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Αλεξανδρόπουλο

Γύρω απ’ την υπόθεση αυτή υπάρχουν κι οι λύσεις του Μεντιλίμπαρ με τον Χορδάν σε πρώτο πλάνο, εξίσου όμως δύσκολη περίπτωση. Ο Μεντιλίμπαρ έχει λύσεις απ’ τη λίστα του και θα τις ενεργοποιήσει εφόσον το πράγμα χαλάσει με τον Oρτα, κάτι που δεν μοιάζει πιθανό.

Ο Ολυμπιακός όλα δείχνουν πως θα κρατήσει τον Αλεξανδρόπουλο είτε με αγορά, είτε με νέο δανεισμό, την ώρα που οι πληροφορίες απ’ την πλατεία Αλεξάνδρας γύρω απ’ την περίπτωση του Μεϊτέ, που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν πως υπάρχει ουσιαστικό ενδιαφέρον απ’ τους Πειραιώτες.

Αν, άλλωστε, μείνει ο Ιμπόρα τα «6άρια» θα είναι υπεραρκετά στον Ολυμπιακό. Βεβαίως πρόκειται για καλό παίκτη, που η Μπενφίκα τον πουλάει με 2 εκατ. ευρώ και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να έχει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, μόνο όμως αν στην πορεία αλλάξουν τα δεδομένα στην ομάδα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News