Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Νέο γερό «μπάσιμο» της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη!

Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Νέο γερό «μπάσιμο» της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη!

Απεσταλμένος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι στην Αθήνα και συζητάει με τον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Record» στο βασικό της θέμα στο πρωτοσέλιδο

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με αφορμή το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη. Μάλιστα άνθρωπος της Πορτογαλικής ομάδας είναι στην Αθήνα για να έχει από κοντά νέες συζητήσεις.

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» έχει πρώτο θέμα στο πρωτοσέλιδο της τον Φώτη Ιωαννίδη. Αναφέρει πως η Σπόρτινγκ έχει σύμμαχο τον διεθνή επιθετικό. Τονίζει πως ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 ευρώ.

 

Μάλιστα είναι το πρώτο θέμα στην αθλητική επικαιρότητα καθώς είναι το βασικό ρεπορτάζ και στην εφημερίδα «Abola».

Η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας δεν έχει βγάλει από το κάδρο της τον Ιωαννίδη. Τον θέλει για να ενίσχυση την επίθεση της αλλά και να έχει μια κάλυψη σε περίπτωση που πουλήσει τον Σουηδό επιθετικό, Βίκτορ Γκιόκερες.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως η Σπόρτινγκ ελπίζει να βρει το κοινό σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό. Για τον λόγο αυτό κάνει την ύστατη κίνηση της καθώς έστειλε άνθρωπο της της στην Αθήνα για να έχει από κοντά επαφές.

Σενάρια αναφέρουν πως είναι διατεθειμένη να κάνει πρόταση αγοράς αφήνοντας και καλό ποσοστό δικαιωμάτων του Ιωαννίδη, στον Παναθηναϊκό για να έχει όφελος σε περίπτωση μεταπώλησης.

Το θέμα είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς οι «πράσινοι» θα πρέπει να βρουν και τον κατάλληλο επιθετικό για να καλύψουν τον διεθνή άσο σε περίπτωση που πουν το ναι. Μάλιστα ήδη έχουν κάνει έναν έλεγχο στην αγορά κι έχουν εντοπίσει δύο καλές περιπτώσεις.

Με βάση τα όσα λένε στην Πορτογαλία οι επαφές θα ενταθούν σήμερα και αύριο στην Αθήνα και η Σπόρτινγκ ελπίζει να τα βρει με τον Παναθηναϊκό. Μένει να φανεί αν όλο αυτό έχει βάση, ενώ να τονιστεί πως το τριφύλλι δεν έχει πρόθεση να παραχωρήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, που είναι εκ των κορυφαίων παικτών. Ωστόσο σε θέματα μεταγραφών κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πως θα εξελιχθούν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News