Ολυμπιακός: Φορτσάρει για να κρατήσει Ελ Καμπί, Φορτούνη, Ποντένσε και Μασούρα!

Οι κυπελλούχοι Ευρώπης «τρέχουν» για να κλείσουν όλες τις «καυτές» εκκρεμότητες του ρόστερ!

Οπως έγραφε η Sportday.gr, ο Ολυμπιακός θα «τρέξει» πολλά θέματα τις επόμενες ημέρες αφού η ομάδα άρχισε την προετοιμασία της και υπάρχουν πολλά «μέτωπα» του ρόστερ, που πρέπει να κλείσουν.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί είναι ένα από αυτά, στον οποίο όπως έχουμε γράψει ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία τρομερή πρόταση για να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Εξίσου σημαντικές υποθέσεις αυτές των Φορτούνη, Μασούρα και Ποντένσε και όπως μαθαίνουμε οι «ερυθρόλευκοι» φορτσάρουν για να έχουν σύντομα απαντήσεις και να κλείσουν σημαντικές εκκρεμότητες.

Συγκεκριμένα, εκτός της τεράστια πρότασης στον Ελ Καμπί, με την οποία έδειξε πόσο τον θέλει, ο Ολυμπιακός έχει κάνει προτάσεις και στους Κώστα Φορτούνη και Γιώργο Μασούρα, οι οποίοι είναι ελεύθεροι από την 1η Ιουλίου. Επίσης, οι Πειραιώτες είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη Γουλβς για την αγορά του Ντανιέλ Ποντένσε. 

Αν μη τι άλλο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον βασικό του κορμό, αυτόν που οδήγησε πριν από λίγο καιρό την ομάδα στην ιστορική επιτυχία της κατάκτησης του Conference League και προφανώς όλο αυτό γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη του Μεντιλίμπαρ. Δεν έγινε, βέβαια, το ίδιο με τον Κάρμο, ο οποίος μετά από δική του επιθυμία αποφάσισε να παραμείνει στην Πόρτο παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έδινε 12 εκατομμύρια ευρώ στην πορτογαλική ομάδα!

Το ιδανικό για τον Βάσκο προπονητή είναι να κλείσουν το συντομότερο οι εκκρεμότητες και να έχει τους παίκτες στη διάθεσή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας για να μπορέσει να δουλέψει με την ομάδα που θέλει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News