Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: Ντεμπούτο Καρβάλιο, με Βρουσάι δεξί μπακ
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Αρκετές αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς στο ματς Κυπέλλου στο Καραϊσκάκη
Το εις βάρος του 2-1 καλείται να ανατρέψει ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναιτωλικό, στη φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, έβαλε στην αρχική του ενδεκάδα αρκετούς παίκτες αναπληρωματικούς, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο αφού έμειναν εκτός αποστολής πολλοί από τους βασικούς.
Συγκεκριμένα στο τέρμα θα είναι ο Τζολάκης, αριστερά της άμυνας ο Κίτσος, με τον Βρουσάι δεξί μπακ και στόπερ τους Μπα, Αβραάμ. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Σουρλής, Κανέ.
Εξτρέμ ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους Φαντιγκά, Ονιεκούρου και στην επίθεση Ελ Αραμπί.
Για την πρόκριση ο Παναιτωλικός
Αντιθέτως, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, έβαλε βασικούς στο αρχικό του σχήμα, διεκδικώντας φυσικά την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.
Η ενδεκάδα της ομάδας του Αγρινίου αποτελείται από τους Ανέστη, Αντούνες, Βργκοτς, Ντουάρτεν, Περέιρα, Ντάγκο, Μπακαδήμα, Μαλή, Μάρτενσον, Μεντόζα και Καρέλη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ολυμπιακός: Γυρίζει ο Σισέ για να είναι διαθέσιμος με ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Γιατί παίζει την πρόκριση στο Κύπελλο με β’ ομάδα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroLeague: Τα πρώτα Power Rankings δείχνουν κυριαρχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
- Ζότα Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»
- Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψαν πολλά - Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα»
- Ράφα Μιρ: «Έχω πολύ όρεξη για δουλειά – Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη»
- Μίλαν: Χιλιάδες άτομα για το τελευταίο αντίο στον Φράνκο Μπαρέζι
