Άρης: Μια εντεκάδα αναβολές κρατούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό στην κατάψυξη!

Την πρώτη φορά η αναβολή της απόφασης για την υπόθεση Ντουρμισάι πανηγυρίστηκε. Τη δεύτερη βόλεψε. Πλέον μετά από μία εντεκάδα αναβολών, οι άνθρωποι του Άρη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς δεν ξέρουν αν και πότε θα καταφέρουν να σχεδιάσουν το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όταν έκλεισαν τα γραφεία της Αλκμήνης, όλοι πίστευαν ότι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου μετατίθεται για τη Δευτέρα. Λάθος! Το CAS τιτίβισε για τη νέα παράταση, την ενδέκατη στη σειρά, που δίνει στον Άρη νέο περιθώριο μέχρι τις 18 Μαϊου.

Τι μπορεί να κάνει ο Άρης μέχρι τότε; Τίποτε απολύτως. Παρακολουθεί με τα χέρια σταυρωμένα και το άγχος να τον περικυκλώνει. Από τη μία πρέπει να κρατάει σε αναμονή όσους θέλει να αποκτήσει το καλοκαίρι. Από την άλλη να αγοράζει χρόνο για τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους και δεν ξέρει αν θα τους ανανεώσει ή όχι. Μια ΠΑΕ στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. 

Ο Άρης δεν θα έλεγε όχι αν η παράταση ήταν τρίμηνη, αλλά με αναβολή κάθε τρεις εβομάδες, μεταγραφές δεν έκανε κανείς! Οι επόμενες μέρες θα είναι καυτές, όσο θα περιμένουν στο Βικελίδης πως με τη λήξη του πρωταθλήματος θα έρθουν και τα χαρούμενα νέα και σε καμία περίπτωση οι αναβολές δεν θα γίνουν μια ντουζίνα… 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News