ΑΕΚ: Ατομικό για Αραούχο και Γκαρσία, αποθεραπεία ο Στάνκοβιτς

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Σέρχιο Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία δεν προπονήθηκαν με τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ σήμερα. Οι δύο επιθετικοί της Ενωσης, ακολούθησαν ατομικά προγράμματα περισσότερο προληπτικά και από αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα. Ετσι, όλα συνηγορούν στο ότι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα τους έχει στη διάθεσή του για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ.

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επέστρεψε τη Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Αυστριακός κίπερ επανεντάχθηκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και θέτει τον εαυτό του στη διάθεση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για τα παιχνίδια της Ενωσης στα πλέι οφ. Σήμερα όμως έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ωστόσο, αυτό δεν ανησυχεί τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι περιμένουν τον Στάνκοβιτς αύριο να κάνει ξανά κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Το γόνατό του έχει σταματήσει πλέον να τον ενοχλεί.

Η ειδική άδεια στον Σάκχοφ

Τέλος, ο Γεβγέν Σάκχοφ απουσιάζει με άδεια. Ο μέσος της Ενωσης, πήρε κάποιες ημέρες άδεια από την Ένωση λόγω των προσωπικών προβλημάτων που περνά. Η γυναίκα του γέννησε την προηγούμενη εβδομάδα στην εμπόλεμη Ουκρανία με τη ρωσική εισβολή να μαίνεται ακόμα και γύρω από το Κίεβο όπου είναι η σύζυγος του Σάκχοφ. Από την ΑΕΚ παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε ανθρώπινο επίπεδο στον Ουκρανό μέσο, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματά του, για όσο χρειαστεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News