Άρης Μεταγραφές: Κοντά σε στόπερ, εμπόδια για Μανού Γκαρθία, αναμονή για Μίνα

Οι διαπραγματεύσεις για την ενίσχυση του Άρη έχουν μπέι στην τελική ευθεία, καθώς έχει πολλά ανοιχτά μέτωπα και περιμένει κρίσιμες απαντήσεις. 

Το θέμα του Μανού Γκαρθία έχει παρουσιάσει σημαντικές δυσκολίες και η αρχική αισιοδοξία υποχώρησε έπειτα από ισπανικά δημοσιεύματα που δίνουν φαβορί ομάδες της LaLiga. Ωστόσο ο Άρης δεν παρατάει τη μάχη και πιέζει με κάθε τρόπο τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Η υπόθεση του Σάντι Μίνα παραμένει στο ίδιο σημείο, με τον Άρη να περιμένει την απάντηση του φορ της Θέλτα. Ταυτόχρονα συνεχίζει τις επαφές για να έχει και εναλλακτική λύση αν κάτι στραβώσει, αν και έχει χρόνο, καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει ως δεύτερο επιθετικό και τον Ζερβίνιο. 

Το βάρος πέφτει και στην απόκτηση στόπερ, καθώς μετά τη συμφωνία του Μπεναλουάν με τη Νοβάρα, ο Άρης μένει με δύο πιτσιρικάδες πίσω από τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς και καίγεται να βρει έναν ακόμη στόπερ μέχρι την Κυριακή στο καλύτερο σενάριο. Ήδη εξετάζει κάποιες περιπτώσεις Ισπανών αμυντικών. 

Μέσα σε όλα προέκυψε και η αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος αυτή τη φορά από τον Χαβιέρ Ματίγια, που κινδυνεύοντας να μείνει χωρίς ομάδα χτύπησε ο ίδιος πλέον την πόρτα του Άρη. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News