Άρης: Νέα δεδομένα για τα συμβόλαια των Γκάνεα και Ματίγια

Με τον Μπούργος στον πάγκο και τους Ματίγια, Γκάνεα να διαπρέπουν, τα δεδομένα για την ανανέωση των συμβολαίων τους με τον Άρη αλλάζουν

Οι τρεις τελευταίες νίκες του Άρη, άλλαξαν το κλίμα στην ομάδα, αλλά και τα δεδομένα για το καυτό θέμα των ανανεώσεων στο τέλος της περιόδου. 

Είναι προφανές ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την δυνατότητα που θα έχει ο Άρης να κάνει μεταγραφές ή όχι, ανάλογα και με την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι. Ωστόσο στα τελευταία κυρίως παιχνίδια, δύο ποδοσφαιριστές που είχαν ελάχιστες ελπίδες να ανανεώσουν, οι Χαβιέρ Ματίγια και Κρίστι Γκάνεα, έχουν κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και άλλαξαν μόνοι τους τα δεδομένα.

Γκάνεα ο MVP των τελευταίων αγώνων

Από τον Γκάνεα είχε ζητηθεί να βρει ομάδα λίγο πριν τον Ιανουάριο, όμως ο Ρουμάνος κέρδισε τον ανταγωνισμό από τον Λούμορ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια ίσως είναι ο MVP του Άρη και είναι πιθανό να του γίνει πρόταση να μείνει.

Είναι βέβαια και το θέμα του Πίρσμαν που εκκρεμεί, καθώς ο Άρης είχε προφορική συμφωνία με τον Βέλγο για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. 

Ο Ματίγια κάλυψε άριστα το κενό του Τζέγκο

Ο Ματίγια αν και είναι στα 34 του χρόνια, βρήκε το κενό που άφησε ο Τζέιμς Τζέγκο και με σπουδαίες εμφανίσεις δεν επέτρεψε να φανεί η απουσία του. Ο Ισπανός είναι εξαιρετικός, διαδραστικός στο παιχνίδι του Άρη και υπό τον Μπούργος παίζει συνεχώς και καλύτερα. Προφανώς και έχει κερδίσει πόντους, αν και η ηλικία του είναι ένα μειονέκτημα. 

Προς το παρόν ο Άρης έχει μιλήσει μόνο με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν για το ζήτημα της ανανέωσης του, ενώ έχει παγώσει η υπόθεση Μπερτόγλιο, με τον οποίο είχε καταγραφεί αρχικά τεράστια οικονομική διαφορά.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News