Άρης: Ο ισπανικός Τύπος αποθεώνει τον Μπούργος για το εκρηκτικό ξεκίνημα!

Οι μεγάλες ισπανικές εφημερίδες πλέκουν το εγκώμιο του Χερμάν Μπούργος για τις επιτυχίες του με τον Άρη στη Super League

Οι μεγάλες ισπανικές εφημερίδες, η AS της Μαδρίτης και η El Mundo Deportivo της Βαρκελώνης ρίχνουν τα φώτα στη Super League και αποθεώνουν τον προπονητή του Άρη Χερμάν Μπούργος για το εκρηκτικό του ξεκίνημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο! 

Οι τρεις συνεχόμενες νίκες του «El Mono» με το που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας, προσέλκυσαν το ισπανικό ενδιαφέρον, καθώς είχαν χρόνια ολόκληρα τον Μπούργος μέσα στα απόδια τους, από τη μεγάλη συνεργασία του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, γεγονός που επισημαίνουν στα ρεπορτάζ τους.

Παράλληλα όμως φωτίζουν και τους ποδοσφαιριστές του Άρη που γνωρίζουν καλύτερα, όπως τον Ιτούρμπε, τον Μπρούνο Γκάμα και τον Χαβιέρ Ματίγια. «Η Ελληνική περιπέτεια ξεκίνησε εντυπωσιακά», γράφει μεταξύ άλλων η AS, η οποία παρουσιάζει με εξαιρετικές εικόνες και video το story του Χερμάν Μπούργος. 

H El Mundo μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Ο Μπούργος έχει πατήσει στα πόδια του στη Θεσσαλονίκη. Ο πρώην βοηθός του Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης δεν σταματά να κερδίζει με τον Άρη».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News