Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με τον Φρανκ Κεσί της Μίλαν - Το τηλεφώνημα του Τσάβι

Mία πολύ σημαντική προσθήκη για τη μεσαία γραμμή φαίνεται ότι εξασφάλισε η Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο και ειδικό σε θέματα μεταγραφών, Ζεράρ Ρομέρο, οι «μπλαουγκράνα» συμφώνησαν με τον Φρανκ Κεσί και ο Ιβοριανός άσος της Μίλαν αναμένεται να φορέσει τη φανέλα των Καταλανών την επόμενη σεζόν. Καταλυτικό ρόλο φαίνεται ότι έπαιξε η κλήση του Τσάβι. 

Ο 25χρονος μέσος, παρά τις δηλώσεις του το καλοκαίρι ότι θέλει να μείνει για πάντα στους «ροσονέρι», δεν υπέγραψε ποτέ την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι. Έτσι, η Μπαρτσελόνα θα μπορεί να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, με το… έργο να επαναλαμβάνεται για τη Μίλαν, μετά τις περιπτώσεις των Τζιανλουΐτζι Ντοναρούμα και Χακάν Τσαλχάνογλου. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα στο μάνατζερ του παίκτη και τους διοικούντες των Καταλανών τις επόμενες ημέρες για να συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες, ενώ γίνεται λόγος για αποδοχές 6 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Οι Μιλανέζοι του είχαν προτείνει επέκταση του συμβολαίου του έως το 2026, με αυξημένες αποδοχές και μάλιστα ο Πάολο Μαλντίνι ήταν εκείνος που χειριζόταν προσωπικά την υπόθεση.  

Την ίδια ώρα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Τσάβι τηλεφώνησε προσωπικά στον Ιβοριανό μέσο και τον έπεισε να πάει στην Μπαρτσελόνα και όχι στην Premier League, από όπου είχε πλήθος δελεαστικών προτάσεων. Ο Καταλανός τεχνικός του μετέφερε ότι θα αποτελέσει βασική του επιλογή στο «χτίσιμο» της νέας Μπάρτσα. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News