Ολυμπιακός: Τα «ανοιχτά» θέματα που θέλει να κλείσει στα πλέι οφ

Αρχίζει ο Ολυμπιακός την Κυριακή τα πλέι οφ της Super League, ξεκινώντας τη διαδικασία με τον Άρη μέσα στο Καραϊσκάκη.

Οι Θεσσαλονικείς είναι αυτοί οι οποίοι ανάγκασαν την ομάδα του Πειραιά στη μία και μοναδική της ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και αυτό μάλιστα έγινε μία εβδομάδα πριν.

Μία ήττα βέβαια η οποία δεν «πόνεσε» και τόσο τους «ερυθρόλευκους», αφού έχουν ξεφύγει αρκετά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, αλλά τους χάλασε το αήττητο στο πρωτάθλημα.

Μπαίνοντας, λοιπόν, ο Ολυμπιακός στη διαδικασία των πλέι οφ, έχει αρκετά θέματα «ανοιχτά» τα οποία θέλει να κλείσει ενόψει του καλοκαιριού.

Θέμα Καρβάλιο…

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι θέλει να στηρίξει τον Ζοάο Καρβάλιο, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Άλλωστε και ο Πορτογάλος έχει δείξει ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν ρόλο δύσκολο στους Πειραιώτες και να βγει μπροστά ο παίκτης.

Υπήρξε μία παρεξηγήση ανάμεσα στον ίδιο και τον Πέδρο Μαρτίνς στο τελευταίο ματς με τον Άρη, όταν έγινε από νωρίς αλλαγή και η γενική του συμπεριφορά δεν ήταν η πρέπουσα. Αυτό το οποίο θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να αφήσουν πίσω το συγκεκριμένο περιστατικό και να προχωρήσουν, αφού και ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον Καρβάλιο, όπως όμως και ίσως περισσότερο, ο παίκτης την ομάδα για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Ματς στους Ρόνι Λόπες, Ονιεκούρου

Δύο παίκτες οι οποίοι το καλοκαίρι αποκτήθηκαν με την προοπτική να βοηθήσουν σημαντικά, αλλά δεν το έκαναν, είναι οι Ρόνι Λόπες, Χένρι Ονιεκούρου. Αμφότεροι δεν έβγαλαν στο γήπεδο τον πραγματικό τους εαυτό.

Ενόψει καλοκαιριού, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς δε δείχνει να τους έχει… διαγράψει και όλα δείχνουν πως θα πάρουν αμφότεροι και άλλα ματς μέσα στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Φορτούνη

Η διαδικασία των πλέι οφ αποδεικνύεται αρκετά σημαντική για τον Κώστα Φορτούνη. Ο Έλληνας μέσος φαίνεται πως θα επιστρέψει μέσα στα πλέι οφ της Super League και αυτό είναι κάτι περιμένει τόσο ο κόσμος, όσο όμως και ο Ολυμπιακός.

Τα πλέι οφ για τον Φορτούνη είναι περισσότερο μία προετοιμασία για το καλοκαίρι, όποτε και θα είναι σε θέση να ξεκινήσει κανονικά τη νέα σεζόν.

Θέλει να δει τον Κούντε

Στους αγώνες των πλέι οφ, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει κάποιους παίκτες ενόψει καλοκαιριού. Να αποφασίσει για την παρουσία τους ή μη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Δεν περίμενε βέβαια τα ματς αυτά για να αποφασίσει για την αξία των ποδοσφαιριστών του, αλλά ένας παίκτης ο οποίος δεν αγωνίστηκε αρκετά μέσα στη σεζόν ήταν ο Πιερ Κούντε.

Για αυτό και στα ματς που απομένουν θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Καμερουνέζο ποδοσφαιριστή για να δει και τη θέληση του ίδιου του παίκτη.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News