Ολυμπιακός: Όλοι μέσα για Άρη, μετά από καιρό

Μία προπόνηση έχει ακόμη ο Ολυμπιακός για να ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το ματς με τον Άρη, την Κυριακή στο Καραϊσκάκη, για την έναρξη των πλέι οφ της Super League.

Η ομάδα του Πειραιά προπονήθηκε την Παρασκευή στο Ρέντη χωρίς να προκύπτουν περαιτέρω προβλήματα και αυτό είναι κάτι το οποίο χαροποιεί τον Πέδρο Μαρτίν. Βλέπει μετά από καιρό να έχει, σχεδόν, γεμάτο το ρόστερ του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Επιστρέφουν Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ

Στις επιστροφές παικτών συγκαταλέγονται οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Αμφότεροι δεν ήταν στην αποστολή του ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, καθώς είχαν συμπληρώσει κάρτες και έμειναν εκτός για να εκτίσουν την ποινή μίας αγωνιστικής που είχαν.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως τώρα για το παιχίδι της Κυριακής θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

Με Τικίνιο ο Ολυμπιακός

Από εκεί και πέρα στα θετικά νέα είναι και η κατάσταση του Τικίνιο Σοάρες.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης πριν από μία εβδομάδα στο Καραϊσκάκη και πλέον έχει τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Εκτός μόνο ο Κανέ

Όπως είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA, το μοναδικό πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει για το παιχνίδι της Κυριακής, είναι αυτό του Μαμαντού Κανέ.

Ο μέσος των Πειραιωτών δεν είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του και για αυτό θα μείνει εκτός πλάνων του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News