Αλέξανδρος Πασχαλάκης: «Να σκεφτούμε τα λάθη που κάναμε»

Ο Αλέξανδρος Πασχλαλάκης στάθηκε στα λάθη του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ

Ο Αλέξανδρος Πασχλαλάκης στάθηκε στα λάθη του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τη Μίντιλαντ

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σχολίασε, στις δηλώσεις που έκανε στην Cosmote TV, στην εικόνα των Δανών και στα όποια λάθη του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως θα πρέπει πλέον να σκεφτούν τον τρόπο με τον οποίο θα πάρουν στην Τούμπα το αποτέλεσμα που θα φέρει την πρόκριση. Αναλυτικά, είπε:

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία πως μπορούν να διορθωθούν τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς: «Η Μίντιλαντ είναι καλά δουλεμένη και γρήγορη ομάδα, δεν μπήκαμε καλά στο ματς, κάναμε ένα από τα χειρότερα μας ματς αλλά έχουμε ένα δεύτερο στην Τούμπα. Υπάρχει αισιοδοξία αλλά πρέπει να είμαστε πολύ προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Πρέπει να σκεφτούμε τα λάθη που κάναμε».

Για το αν ήταν προετοιμασμένος για το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι αυτή η ομάδα παίζει ψηλά και στο χώρο, προσπάθησα να είμαι πιο έξω από την εστία μου βοηθώντας τους συμπαίκτες μου. Χαρά σου δίνει μόνο η νίκη, μπορεί πολλές φορές να έχεις κάνει καλό ματς αλλά να μην πήρες αυτό που ήθελες. Κοιτάμε μπροστά, δεν έχουμε πολύ χρόνο και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τη ρεβάνς».

Λύρατζης: «Θα δώσουμε την απάντηση μας στην Τούμπα»

Στην κάμερα της Cosmote μίλησε και ο Λευτέρης Λύρατζης, με τον ακραίο μπακ να κάνει λόγο για απάντηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, λέγοντας: «Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τα παιχνίδια στην Ευρώπη έχουν άλλο ρυθμό. Έχουμε τον επαναληπτικό και την απάντησή μας θα την δώσουμε στο γήπεδο μέσα. Τρέξαμε πολύ, προσπαθήσαμε, αλλά μένει το αποτέλεσμα. Δεν σκοράραμε και ευελπιστούμε να το κάνουμε στο επόμενο παιχνίδι στην Τούμπα. Είχαμε πάθος, είχαμε ένταση, δεν βρήκαμε γκολ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News