Παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην: Τα χρυσά σε Σουηδία και Εκουαδόρ στα 35 χλμ
Παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην: Τα χρυσά σε Σουηδία και Εκουαδόρ σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα στα 35 χλμ. στο Μασκάτ του Ομάν. Στο ομαδικό κυριάρχησαν η Ισπανία και το Εκουαδόρ.
Η Σουηδία και το Εκουαδόρ κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια στη νέα απόσταση των 35 χλμ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βάδην στο Μασκάτ του Ομάν.
Ο Σουηδός Περσέους Κάλστρεμ κυριάρχησε στον αγώνα των ανδρών με 2:26.14 και η Γκλέντα Μορεχόν από το Εκουαδόρ στον αντίστοιχο των γυναικών με χρόνο 2:48.33.
Στους άνδρες τον Κάλστρεμ ακολούθησαν οι Ισπανοί Άλβαρο Μαρτίν και Μιγκέλ Άνχελ Λόπεθ. Με τα πλασαρίσματά τους χάρισαν στους Ίβηρες την πρώτη θέση στο ομαδικό, με δεύτερη την Κίνα και τρίτη τη Γερμανία.
Στις γυναίκες δεύτερη τερμάτισε η Κινέζα Λι Μαοκούο και τρίτη η Πολωνή Καταρζίνα Τζίμπλο. Το Εκουαδόρ κέρδισε και το ομαδικό μπροστά από τις Ισπανία και Κίνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην: Τεράστια επιτυχία! Αργυρό μετάλλιο η εθνική γυναικών
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παγκόσμιο πρωτάθλημα βάδην: Τα χρυσά οι Κινέζοι, τη «νίκη» η Ουκρανία
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στίβος, εθνική βάδην: Με πίστη για διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ομάδων
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
