ΕΠΟ Παρασκήνιο: Κόβουν... ευρώ στο Πάρκο Γουδί – Τρελές αποζημιώσεις λόγω Φιλιππούση, Γιαννάκη Παπαδόπουλου

ΕΠΟ Παρασκήνιο: Κόβουν... ευρώ στο Πάρκο Γουδί – Τρελές αποζημιώσεις σε βάρος του ποδοσφαίρου λόγω Φιλππούση, Γιαννάκη Παπαδόπουλου

Η περίπτωση του Νίκου Κολιολιού είναι ενδεικτική των χρημάτων που χάνονται από το ταμείο της ΕΠΟ με τις ενέργειες των Φιλιππούση, Γιαννάκη Παπαδόπουλου όπως αποκαλύπτει ο «τρελός του χωριού»

Με το… τουφέκι κυνηγούν οι πρόεδροι των περισσοτέρων ΕΠΣ το ευρώ, αλλά στην ΕΠΟ αποδεικνύεται ότι διαθέτουν χρήμα με ουρά. Ούτε τράπεζα να είχαν. Πώς το έλεγε κάποτε ο Λαφαζάνης; Να κόψουν ευρουλάκια. Κάπως έτσι το κάνουν και στο Πάρκο Γουδή. Δεν νοιάζονται για κόστος. Το μόνο που τους ενδιαφέρει όλους είναι να ικανοποιούνται οι επιθυμίες του Γιαννάκη.

Δεν άρεσε στον Παπαδόπουλο ο Κολιολιός κι όταν ο Φιλιππούσης ανακοίνωσε στην  εκτελεστική επιτροπή τα ονόματα των υπαλλήλων που θα υπέγραφαν νέες συμβάσεις, ο Νικόλας απουσίαζε.

«Ο Φιλιππούσης αντικατέστησε τον Νίκο Κολιολιό απ’ τη θέση του επικεφαλής στην οικονομική υπηρεσία. Ο τελευταίος προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και δικαιώθηκε.

Εξασφάλισε, μάλιστα, αποζημίωση 170.000 ευρώ. Αν βάλουμε τους τόκους και τα συναφή, αγγίζουμε το 200άρι. Αρα, πάμε στα 400.000 ευρώ», έγραφα στις 11 Μαρτίου του 2023. Ναι, 14 μήνες νωρίτερα. Γι’ αυτό έπεσα έξω στα νούμερα.

Η καμπάνα για την ΕΠΟ είναι ακόμα μεγαλύτερη. Φτάνει στο 500άρικο!  Το αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε υποβάλλει η ΕΠΟ κατά του Εφετείου Αθηνών.

Εκεί είχε δικαιωθεί ο Κολιολιός κι η απόλυσή του κρίθηκε άκυρη, διότι δεν ελήφθη σχετική απόφαση απ’ την εκτελεστική επιτροπή, αλλά μόνο απ’ τον CEO της ομοσπονδίας, κατ’ εντολή του Γιαννάκη.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση υπαλλήλου που έφυγε αναίτια απ’ το Πάρκο Γουδή επειδή δεν άρεσαν οι ενέργειές του στον Παπαδόπουλο. Αποζημιώσεις να δουν τα μάτια σου. Αφού κι εγώ παρακαλούσα να με προσλάβουν και να με διώξουν, αλλά δεν με πήραν λόγω του προβλήματος με την… ψυχοπάθειά μου. Αλλες 500.000 ευρώ θα λείψουν απ’ το ποδόσφαιρο εξαιτίας του Φιλιππούση.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News