Γιαννακόπουλος: Κάλεσε Αγγελόπουλους, Μητσοτάκη και Λιόλιο στο Game 5 στο ΟΑΚΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάλεσε… τους πάντες στον τελικό των τελικών!

Πολύ λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του τέταρτου τελικού και τη νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να στείλει… προσκλήσεις για τον «τελικό των τελικών».

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ κάλεσε τους αδελφούς Αγγελόπουλους, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Βαγγέλη Λιόλιο και τον Γιάννη Βρούτση στο ΟΑΚΑ, ώστε να στείλουν μήνυμα ενότητας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σε λίγες ημέρες παίζεται στο ΟΑΚΑ ο τελικός του πρωταθλήματος ανάμεσα στην πρώτη καλύτερη ομάδα και στην τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα απ’ όλους. Εγώ θα ήθελα να ζητήσω να είναι παρών ο πρωθυπουργός, ο υφυπουργός αθλητισμού, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού και να καθίσουμε όλοι να δούμε τον αγώνα.

Και για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας αλλά και για να δείξουμε ότι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε όπως λέει και ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του. Αυτή την πρόταση έχω να κάνω. Όλοι μαζί, να δούμε, είναι σωστά τα πράγματα; Κι αν δεν είναι, να τα φτιάξουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News