ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ: Το πανό στην Τούμπα και το ερώτημα που ζητά απάντηση

ΠΑΟΚ – Μίντιλαντ: Το πανό στην Τούμπα και το ερώτημα που ζητά απάντηση – Σε ποιους έστειλαν μήνυμα οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τις ευλογίες της ΠΑΕ;

Ένα πανό που έφερε με μεγάλα γράμματα τη φράση «ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ» προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις σε όσους βρέθηκαν στην Τούμπα και φυσικά όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Ποια είναι τα αδέλφια στα οποία απευθύνονταν οι οργανωμένοι οπαδοί του «Δικέφαλου» έχοντας μάλιστα τις ευλογίες της ΠΑΕ, η οποία επέτρεψε την ύπαρξη του συγκεκριμένου πανό σε δημόσια θέα στο γήπεδο της; 

Επειδή η Θεσσαλονίκη και ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα ακόμη παλεύει να συνέλθει από το σοκ της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα «αδέλφια» που αναγράφονται στο επίμαχο πανό δεν είναι οι οπαδοί που συνελήφθησαν για συμμετοχή στο συγκεκριμένο έγκλημα. 

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν έχουμε φτάσει στο σημείο η ΠΑΕ που πριν από λίγες μέρες άκουσε τον ίδιο της τον ιδιοκτήτη να δηλώνει ότι «όσοι συμμετείχαν στη δολοφονία του Άλκη είναι στυγνοί δολοφόνοι και δεν έχουν καμία σχέση με την οικογένεια του ΠΑΟΚ», μέσα σε τόσο μικρό διάστημα να επέτρεψε την ανάρτηση ενός τέτοιου πανό στο γήπεδό της.

Καλό θα είναι, σε κάθε περίπτωση, ιδιαίτερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δώσει μια απάντηση για το ποια είναι τα «αδέλφια» που πρέπει να κρατήσουν καλά… Ελπίζουμε ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει ο ίδιος την απάντηση. Ή πιο σωστά, ελπίζουμε ότι ο ίδιος θα είναι ο πρώτος που θα την αναζητήσει! 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News