Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η λίστα με τους υποψήφιους για αποχώρηση

EUROKINISSI

Ο Μίτσελ ήθελε εξ’ αρχής να δουλεύει καθημερινά στον Ολυμπιακό με 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες και η λίστα του με τους πιθανούς για αποχώρηση είναι ήδη έτοιμη.

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω Μουντιάλ δίνει την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες, φυσικά και τον Ολυμπιακό, για ξεκούραση και ύστερα ανασύνταξη και διορθωτικές κινήσεις. Είναι ξεκάθαρο, εδώ και καιρό είναι, ότι οι ερυθρόλευκοι πιο πολύ «καίγονται» να ελαφρύνουν το ρόστερ παρά να το επιβαρύνουν κι άλλο.

Ο Μίτσελ εξάλλου, ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε πει, ήταν αυτό ακριβώς. Ότι θέλει να δουλεύει κάθε μέρα στις προπονήσεις με 24 παίκτες συν τους τερματοφύλακες. Και ως τώρα η ομάδα έχει πολλούς περισσότερους. Το προσεχές διάστημα λοιπόν θα υπάρξουν εσωτερικές διεργασίες και συζητήσεις με τους υποψήφιους προς αποχώρηση παίκτες αλλά και με τους μάνατζέρ τους για να βρεθούν λύσεις το συντομότερο.

Εφόσον κάποιοι παίκτες δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μίτσελ, καλύτερο και για ‘κείνους και για την ομάδα είναι να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών. Ποιοί παίκτες είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση; Γνωστοί σε όλους είναι πια. Στη λίστα των υποψήφιων (όχι σίγουρων) βρίσκονται τα ονόματα των Μαρσέλο, Βρσάλικο, Σισέ, Ουΐ Τζο, Ντε λα Φουέντε, Μπα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε και Κούτρης. Πρόσφατα στην Αγγλία γράφτηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Τζος Μπόουλερ ενώ και ο Αγκιμπού Καμαρά δεν διάγει τις καλύτερες μέρες του στο μεγάλο λιμάνι και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Προφανώς δεν είναι εύκολο ούτε το πιο πιθανό να φύγουν όλοι οι παραπάνω. Στόχος ωστόσο είναι να φύγουν οι περισσότεροι και ειδικά εκείνοι από τους οποίους δεν περιμένει κάτι προσωπικά ο Μίτσελ και γενικά ο Ολυμπιακός.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News