Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» του προπονητή - Η επιλογή του Κορδόν και οι εξελίξεις που έρχονται

Ολυμπιακός: «Κλείδωσε» του προπονητή - Η επιλογή του Κορδόν και οι εξελίξεις που έρχονται

Τι έγινε στις επαφές του Αντόνιο Κορδόν, τα ονόματα και γιατί ο Ολυμπιακός προχώρησε πολύ το θέμα του νέου προπονητή μέσα στο Σαββατοκύριακο

Ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να τελειώσει σύντομα το θέμα του νέου προπονητή, με βάση και την επιλογή του Αντόνιο Κορδόν.

Ο Ισπανός δουλεύει καιρό τώρα την πρώτη υπόθεση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό. Ο νέος προπονητής είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Καθώς θα αναλάβει μαζί με τον 59χρονο Ισπανό αθλητικό διευθυντή, την δημιουργία της νέας δυνατής ομάδας.

Κατά συνέπεια δεν είναι απλό θέμα. Ήθελε μελέτη και ανάλυση πολλών δεδομένων. Πάντα με την φιλοσοφία που έχει ο Ολυμπιακός.

Οι συζητήσεις με Κορδόν

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κορδόν ήρθε έτοιμος, από την πατρίδα του, την Πέμπτη, αναφορικά με την αναζήτηση του νέου τεχνικού.

Στις συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους της διοίκησης ήταν ξεκάθαρος για το πλάνο του. Δηλαδή που στοχεύει, εξηγώντας το πως και το γιατί.

Ο Κορδόν αρέσκεται στην ανάλυση και της τελευταίας λεπτομέρειας. Συνδυάζει όλα τα δεδομένα και στην συνέχεια κάνει τις κινήσεις του.

Αυτό έγινε από την Πέμπτη και μετά που ήρθε στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Με βάση την τελευταία εξέλιξη ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει το θέμα του νέου προπονητή. Ο Κορδόν έχει κάνει επαφές και όπως φαίνεται θα επιβεβαιωθεί το σενάριο πως θα είναι ισπανόφωνος.

Ο Ολυμπιακός και οι Ισπανόφωνοι

Αν μπορεί κάποιος να αποκρυπτογραφήσει τον αθλητικό διευθυντή των Πειραιωτών, μπορεί να πει πως θα είναι κάποιος που γνωρίζει καλά. Και δεν είναι απόλυτο να έχει συνεργαστεί και μαζί του!

Οι περιπτώσεις των Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Ζόρντι Κρόιφ, Χοσέ Μπορδαλάς, Χαβιέ Καγιέχα είναι στο πακέτο. Καθώς και ο Άντoνι Ιραόλα, ασχέτως αν δεν έχει συνεργαστεί μαζί του.

Σίγουρα θα υπάρξει κι άλλο όνομα, που ίσως να μην έχει δει το φως της δημοσιότητας, καθώς στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος!

Και όταν μιλάμε για Ολυμπιακό που παίζει… μπάλα στα υψηλά πατώματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όλα μπορούν να συμβούν.

Ο λόγος που Ολυμπιακός και Κορδόν έτρεξαν τις εξελίξεις

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν την καλύτερη δυνατή λύση για να πάρει συνέχεια το θέμα της διαμόρφωσης του ρόστερ. Τι θα γίνει με τους δανεικούς και φυσικά που θα κινηθούν για μεταγραφές.

Επειδή όλα αυτά δεν είναι απλά ζητήματα, θέλουν χρόνο, οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να φέρουν άμεσα το νέο προπονητή, για να τα προχωρήσει σε συνεργασία με τον Κορδόν.

Καταλαβαίνει κανείς πως από την Δευτέρα (5/6) θα γυρίσει ανάποδα η κλεψύδρα για την γνωστοποίηση του ονόματος που θα είναι στο τιμόνι της ομάδας. Καθώς έχει κλειδώσει ο εκλεκτός…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News