Άρης Μεταγραφές: Έσκασε βόμβα με Ζερβίνιο! Ταράζει τα νερά ο Καρυπίδης!

Βόμβα μεγατόνων από τον Άρη που συμφώνησε με τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Ζερβίνιο, με θητεία σε Άρσεναλ, Ρόμα, Λιλ, Πάρμα και έρχεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη! 

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ τα βρήκε σε όλα με τον Θόδωρο Καρυπίδη, που όπως είχε γράψει το sportday.gr έψαχνε το μεγάλο χτύπημα με αφρικανό επιθετικό μετά την αρνητική τροπή στην υπόθεση του Σάντι Μίνα!

Με τίτλους και παραστάσεις

Ο 35χρονος Ζερβίνιο, που κατέκτησε πέρυσι το Τουρκικό πρωτάθλημα με την Τραμπζονσπόρ έχοντας δίπλα του τους Μπακασέτα και Σιώπη, είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με τίτλους και παραστάσεις που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές στην επίτευξη των στόχων του Άρη.

Με μουντιαλική παρουσία, 88 συμμετοχές και 23 γκολ στην Ακτή Ελεφαντοστού, με τρόπαια όπως το Κόπα Άφρικα και το νταμπλ στη Γαλλία, ο Ζερβίνιο παραμένει ένα σπουδαίο όνομα, που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δύο φορές αναδείχτηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην πατρίδα του, έχει παίξει σε πέντε Κόπα Άφρικα(!) κι έχει στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο 508 αγώνες με 133 γκολ και 86 ασίστ!

Η Τραμπζονσπορ και ο τραυματισμός

Ο Ζερβίνιο αποχωρεί από την Τράμπζονσπορ που δεν έχει άλλες θέσεις ξένων και ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά από διαπραγματρεύσεις απέσπασε το ναι και τον φέρνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Φέτος είχε 13 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ, αλλά και έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό (ρήξη χιαστών συνδέσμων), που τον κράτησε εκτός μάχης από τον Νοέμβριο. Αν ο Ζερβινιό έχει ξεπεράσει το πρόβλημα και είναι έτοιμος να αγωνιστεί, τότε μπορεί να κάνει τη διαφορά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News