ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0: Ο Κρέσπο έδωσε τη λύση

ΠΑΟΚ Ατρόμητος 1-0 Ο Κρέσπο έδωσε τη νίκη στον «Δικέφαλο του Βορρά»

Με σκόρερ τον Άνχελ Κρέσπο, ο ΠΑΟΚ έφτασε στη νίκη και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση 

Ο ΠΑΟΚ, με μια «πειραματική» 11άδα, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να διαχειριστεί το ρόστερ λόγω των διαδοχικών αναμετρήσεων, μπήκε στο παιχνίδι με διάθεση να τρέξει. Ο Ατρόμητος από την πλευρά του δεν είχε διάθεση να τον περιμένει αλλά έψαξε να βρει διαδρόμους στην πλάτη των δυο ακραίων μπακ των γηπεδούχων.  

Από μια μεγάλη ευκαιρία Ατρόμητος και ΠΑΟΚ 

Οι Περιστεριώτες είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα στο 25’, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει με δυσκολία την κεφαλιά του Ροτάριου, μετά από σέντρα του Τζοβάρα. Μετά την απόκρουση του Πασχαλάκλη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κρέσπο, με τους παίκτες των φιλοξενουμένων να φωνάζουν για πέναλτι. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και δόθηκε συνέχεια στο παιχνίδι. Στο 30’ ο ΠΑΟΚ είχε τη δική του μεγάλη ευκαιρία, με τον Αουγκούστο να στέλνει τη μπάλα άουτ, σε σουτ που επιχείρησε όντας ανενόχλητος εντός περιοχής. Όσο κυλούσε ο χρόνος, ο ΠΑΟΚ γινόταν ολοένα και πιο ακίνδυνος, με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινά με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να διατηρεί την κατοχή αλλά να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή του Γιαννιώτη.  

Ο Άνχελ Κρέσπο έδωσε τη λύση 

Πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα, και συγκεκριμένα στο 57’, ο Χοσέ Κρέσπο με κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του Ζοάν Σάστρε και έκανε το 1-0, συνεχίζοντας τη «σχέση» που έχει με τους Περιστεριώτες, καθώς σκόραρε εναντίον τους για τέταρτη φορά στην καριέρα του. Στο 64’ ο Γιαννιώτης κράτησε τον Ατρόμητο στο παιχνίδι με σπουδαία επέμβαση σε τρομερή εκτέλεση φάουλ του Μιτρίτσα. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών από το γκολ του Κρέσπο, ο Κόουλμαν έχει κάνει τέσσερις αλλαγές, σε μια προσπάθεια να δώσει πνοή στην ομάδα του που δεν είχε απειλήσει την εστία του Πασχαλάκη στο δεύτερο μέρος. Στο 79’ μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς, Χατζηισαΐας και Άκπομ διεκδίκησαν τη μπάλα μπροστά τον Γιαννιώτη, που τραυματίστηκε, με τον Μπίσεσβαερ να σκοράρει και τον διαιτητή να εξετάζει τη φάση του VAR και να ακυρώνει το γκολ για φάουλ του Άγγλου επιθετικού του ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ με τον Γιαννιώτη να έχει σημαντικές επεμβάσεις στις προσπάθειες των «ασπρόμαυρων», με τον Ατρόμητο να ψάχνει τη φάση με την οποία θα έφερνε το παιχνίδι στα ίσια χωρίς να τη βρει.

ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Σάστρε, Mιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (81’ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Αουγκούστο (67’ Σοάρες), Μουργκ (59’ Ζίβκοβιτς), Mιτρίτσα (81’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (81’ Σβαμπ), Άκπομ. 

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Νταβιώτης (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Τζοβάρας, Ντένιτς (71’ Ναμπί), Σάλομον (67’ Έλινγκμαρκ) Χαρίσης, Ροτάριου, Σπιριντόνοβιτς (82’ Μπεντινέλι), Κλωναρίδης (67’ Άλιμπετς). 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News