Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είμαι χαρούμενος που παλεύουμε κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος»

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είμαι χαρούμενος που παλεύουμε κάθε παιχνίδι» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο

Για την νίκη της ομάδας του μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος μίλησε για τα συνεχόμενα παιχνίδια των παικτών του, ενώ τόνισε πως η ομάδα είναι στο σε καλύτερο επίπεδο.

Μια δύσκολη νίκη κατάφερε να πάρει ο ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να κερδίζει με 1-0 και γκολ του Κρέσπο, τον Ατρόμητο. Χαρούμενος για το αποτέλεσμα ήταν και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, στην κάμερα της NOVA, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού:

«Θα πρέπει να συνηθίσουμε στα συνεχόμενα ματς τουλάχιστον ως τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται για τη θέση της στην κατηγορία. Προερχόμασταν από μεγάλα αποτελέσματα. Οι παίκτες προσπαθούν να βρουν ένα τρόπο να χαλαρώσουν που είναι λογικό με τα έντονα συναισθήματα που υπάρχουν. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο, σκοράραμε, είχαμε την υπεροχή και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλο γκολ».

Για το εάν η ομάδα φτάνει σε αυτό που έχει στο μυαλό του: «Δεν είμαι προγραμματιστής για να προβλέψω αυτό. Είμαστε σε καλύτερο επίπεδο, η κατανόηση από πλευράς παικτών έχει βελτιωθεί, έχει επιστρέψει στην ομάδα το να παλεύουμε το κάθε ματς μέχρι το τέλος και αυτό φάνηκε και με τον Παναθηναϊκό και με την ΑΕΚ. Με χαροποιεί αυτό. Είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις. Όλοι πιστεύουμε πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News