Μαρία Σάκκαρη - Ελίζ Μέρτενς 2-0: Έπαιξε top class τένις και άνοιξε πανιά για τον ημιτελικό

Μαρία Σάκκαρη – Ελίζ Μέρτενς 2-0: Η Μαρία Σάκκαρη παίζοντας εκπληκτικό τένις στο πρώτο σετ και κυριαρχικό στο δεύτερο πήρε τη νίκη κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς με 2-0 στα σετ (7(9)-6, 6-2) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Open της Αγίας Πετρούπολης….

Η Μαρία Σάκκαρη παίζοντας εκπληκτικό τένις στο πρώτο σετ και κυριαρχικό στο δεύτερο πήρε τη νίκη κόντρα στην Ελίζ Μέρτενς με 2-0 στα σετ (7(9)-6, 6-2) και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Open της Αγίας Πετρούπολης….

1ο σετ

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία με ένα love game έκανε άμεσα το 1-0 στο πρώτο σετ. Βέβαια, η αντίδραση της Βελγίδας ήταν άμεση, κρατώντας το service της, κάνοντας στη συνέχεια δύο breaks που την έφεραν να προηγείται με 4-2 στα games.

Η Μαρία Σάκκαρη με εκπληκτικό τένις, στα επόμενα τρία games, πέτυχε το break και κράτησε το sevice της κάνοντας το 5-4. Από εκεί και πέρα, οι δύο αθλήτριες πήγαν game – game μέχρι το tie break, το οποίο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς.

 

Εκεί Ελληνίδα τενίστρια, αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο με τη Βελγίδα να έχει δύο set point (6-4), έβγαλε μεγάλη αντίδραση, αρχικά ισοφαρίζοντας και στη συνέχεια κερδίζοντας με 9-7 το σετ.

 

2ο σετ

Όσο δύσκολο ήταν το πρώτο σετ για την Μαρία Σάκκαρη, τόσο εύκολο έκανε το δεύτερο η Ελληνίδα με τον τρόπο παιχνιδιού της. 

Η Σάκκαρη έκανε το 5-0 στα games, με την Ελίζ Μέρτενς να αντιδρά παίρνοντας τα επόμενα δύο games, ωστόσο η μοίρα του παιχνιδιού ήταν προδιαγεγραμμένη, με την Ελληνίδα τενίστρια να παίρνει το 8ο game του δεύτερου σετ και να κλειδώνει την εμφάνισή της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Εκεί, θα έρθει αντιμετωπη με τη Ιρίνα Μπέγκου, στα ημιτελικά της διοργανωσης και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό του τουρνουά.

Τα Highlights της αναμέτρησης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

LIVE ΣΤΟ SPORTDAY.GR: Στέφανος Τσιτσιπάς – Άλεξ Ντε Μινόρ (16.00)

ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ: «Για να κερδίσω το τουρνουά θα πρέπει να ανεβάσω το επίπεδό μου»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News