Άρης: Με τι μούτρα θα πάει στην UEFA μετά τα αίσχη του Καρυπίδη;

Eurokinissi

Ο Άρης θέλει να προχωρήσει σε καταγγελία της Φραπάρ στην UEFA, η οποία έχει ενημερωθεί για τα αίσχη του Καρυπίδη στο Πανθεσσαλικό.

Ο ρόλος της γυναίκας στο ποδόσφαιρο έχει αναβαθμιστεί, έχει σβηστεί το παρελθόν, πλέον δεν υπάρχουν διαχωρισμοί. Τρανό παράδειγμα η Φραπάρ, κορυφαία διαιτητής, είχαμε την τιμή να την έχουμε στην Ελλάδα για ένα ματς, ένα εκ των κορυφαίων της σεζόν, τον τελικό κυπέλλου, που θα έπρεπε να είναι γιορτή του ποδοσφαίρου.

Αντ’ αυτού, μία εικόνα θλίψης στο άδειο Πανθεσσαλικό, σαν σε μνημόσυνο. Και το… κερασάκι στην τούρτα το «ντου» του Θοδωρή Καρυπίδη και η άνανδρη επίθεση στην Φραπάρ. Εικόνες ντροπής, που μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι, με τα ξένα ΜΜΕ να ασχολούνται με τα… κατορθώματα του Καρυπίδη, μη γνωρίζοντας -και λογικό είναι- ποια ακριβώς είναι η ιδιότητά του. Σε αυτό προσθέστε πως οι απαράδεκτες και καταδικαστέες συμπεριφορές του Θοδωρή Καρυπίδη έχουν προκαλέσει δεύτερες σκέψεις στην UEFA περί αποστολή ξένων διαιτητών στην Ελλάδα.

Και τι διαβάζουμε; Ότι ο Άρης θα προχωρήσει σε καταγγελία στην UEFA για την Φραπάρ και τον VARίστα. Αυτό λέγεται θράσος. Απύθμενο!

Άραγε στον Άρη ξέρουν ότι οι εικόνες-ντροπής του Καρυπίδη έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου; Άραγε ξέρουν ότι στην UEFA είναι έξαλλοι με τη συμπεριφορά του εναντίον της Φραπάρ; Πιστεύουν, δηλαδή, στον Άρη ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα τους πάρει σοβαρά μετά τα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό; Κι άντε να πάει ο Άρης στην UEFA, ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, με ποιον θα συνομιλήσει η ομοσπονδία; Ξέρει η UEFA ποιος είναι ο ρόλος του Καρυπίδη στον Άρη; Γιατί εδώ στην Ελλάδα εμείς δεν ξέρουμε.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, λοιπόν, αν ο Άρης πάει στην UEFA μετά τα όσα έχουν γίνει και ούσα ενημερωμένη -κι εξοργισμένη- η ευρωπαϊκή ομοσπονδία με όσα τράβηξε η Φραπάρ στο Πανθεσσαλικό από τους ανθρώπους των «κίτρινων» και δη τον Καρυπίδη. Εκτός αν όλα αυτά είναι λόγια του αέρα, όπως η απειλή ότι δεν θα παραληφθούν τα μετάλλια, μετά το χθεσινό ματς, αλλά στη συνέχεια έψαχναν τρόπο να τα πάρουν έχοντας ενημερωθεί για την τιμωρία που τους περιμένει.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News