Ολυμπιακός: Κλικ από την αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη ενόψει Φενέρμπαχτσε

Ολυμπιακός: Κλικ από την αναχώρηση για Κωνσταντινούπολη ενόψει Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός έφυγε για την Κωνσταντινιούπολη ενόψει του αγώνα ρεβάνς με ην Φενέρμπαχτσε για τα προημιτελικά του Conference League.

Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει μια ακόμα επιτυχία στην πλούσια ιστορία του καθώς έχει μπροστά του την πρόκληση της πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League.

Η αποστολή αναχώρησε το πρωί για την Κωνσταντινούπολη έχοντας στις αποσκευές και την αισιοδοξία για την πρόκριση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-2 στην πρώτη αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Conference League κι έχει αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα.

Το δεύτερο παιχνίδι θα έχει εξίσου μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Το «Σουκρού Σαράτσογλου» θα είναι γεμάτο ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν οπαδούς στο πλευρό τουε, όπως είναι γνωστό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του και στην αποατολή βρίσκονται οι: Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έμεινε εκτός λόγω τιμωρίας. Την θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει, όπως όλα δείχνουν, ο Ανδρέας Ντόη, ο οποίος θα αγωνιστεί μετά από περίπου δύο μήνες.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News