Καρυπίδης: Σφίγγει ο κλοιός με τους πιστωτές, έρχονται πλειστηριασμοί

Καρυπίδης: Σφίγγει ο κλοιός με τους πιστωτές, έρχονται πλειστηριασμοί

Ο «Τρελός του χωριού» γράφει στη Sportday για τις δύσκολίες του Θοδωρή Καρυπίδη στα επιχειρηματικά του αλλά και στον Αρη

Ούτε επιχειρηματικά, βέβαια, εξελίσσονται θετικά τα πράγματα για τον Καρυπίδη. Στις 19 Ιουνίου θα βγουν για δεύτερη φορά σε πλειστηριασμό οι αποθήκες της «Super Market Καρυπίδης». Αλλης μίας επιτυχημένης επιχειρηματικής δραστηριότητας του Θοδωράκη, ο οποίος καταφέρνει και μετατρέπει σε κάρβουνο ακόμα και τον χρυσό που του δίνουν.

Μιλάμε για το απομεινάρι μιας εταιρείας που έφτιαχνε παλέτες κι επιχείρησε να μπει στο λιανικό εμπόριο, με όχημα την εξαγορά της αλυσίδας που είχε χτίσει στη βόρεια Ελλάδα ο Αρβανιτίδης. Αρχικά ο Καρυπίδης προσπάθησε να συνεργαστεί με τον Μαρινόπουλο, αλλά όταν πήρε και τον τελευταίο η κάτω βόλτα, τα τολμηρά επιχειρηματικά πλάνα του Θοδωράκη, τον οδήγησαν απευθείας στην… πτώχευση.

Οι αποθήκες, που βρίσκονται στη Χαλκιδική, με πρόσοψη 95 μέτρων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών, στο Λάκκωμα, βγήκαν αρκετές φορές στο σφυρί.

Ο νέος πλειστηριασμός για τον Καρυπίδη

«Τον Σεπτέμβριο του 2023  το ακίνητο έβγαινε στις 953.000 ευρώ,  αλλά μετά τα… άγονα σφυριά μειώθηκε στο 1/2 της μέσης τιμής των εκτιμήσεων των πιστοποιούμενων εκτιμητών, ήτοι στο ποσό των 476.750 ευρώ.

Επειδή και πάλι δεν υπήρξε ενδιαφέρον, για τον επικείμενο πλειστηριασμό της 19ης Ιουνίου -με επισπεύδουσα τη σύνδικο πτώχευσης-, έγινε περαιτέρω «κούρεμα» της τιμής εκκίνησης στις 381.400 ευρώ», όπως αλίευσα και σας μεταφέρω έγκυρα κι απολύτως διασταυρωμένα.

Σφίγγει, λοιπόν, ο κλοιός γύρω απ’ τον Καρυπίδη και το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να τον βοηθήσουν οι φίλοι του. Με αυτούς που έχει μπλέξει, άλλωστε, πιο εύκολα μπορούν να του πάρουν τις αποθήκες, για να φτιάξουν… ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας, παρά να τον βοηθήσουν να ξελασπώσει και να σώσει το οικόπεδο και τα κτίσματα. Αλλά σε αυτή τη ζωή, όλα είναι θέμα επιλογών. Αυτές πληρώνει ο Θοδωράκης

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News